РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.545 EUR: 42.056
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.545
EUR 40.000 41.000 42.056
USD 39.400 39.830 39.545
EUR 42.050 42.720 42.056
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Ідеальне рішення для оздоблення

Акрилова декоративно-мозаїчна штукатурка POLIMIN MOSAIC DECOR (зерно 1,0-1,6 мм) для захисту та декорування міцних, підготовлених поверхонь, систем утеплення, оздоблення фасадів житлових, торгових, промислових та інших будівель
2942 27.11.2019 в 07:00



Акрилова декоративно-мозаїчна штукатурка POLIMIN MOSAIC DECOR (зерно 1,0-1,6 мм) для захисту та декорування міцних, підготовлених поверхонь, систем утеплення, оздоблення фасадів житлових, торгових, промислових та інших будівель. Також POLIMIN MOSAIC DECOR можна застосовувати для створення декоративного покриття всередині приміщень.

Основні властивості POLIMIN MOSAIC DECOR:

  1. легко наноситься, фактура формується просто;
  2. забезпечує захист систем скріпленої теплоізоляції;
  3. володіє гідрозахисними властивостями.

ПЕРЕВАГИ ДЕКОРАТИВНО-МОЗАЇЧНОЇ ШТУКАТУРКИ POLIMIN MOSAIC DECOR:

  1. Стійка до стирання.
  2. Атмосферостійка.
  3. Паропроникна.
  4. На водній основі.
  5. Має різну гамму кольорів.

НАДАННЯ ФАКТУРИ: декоративну штукатурку POLIMIN MOSAIC DECOR рівномірно наносять на основу сталевою теркою під кутом 50° до поверхні. Після нанесення штукатурку загладжують в одному напрямку до отримання рівної, гладкої поверхні.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ: матеріал необхідно наносити методом «мокре на мокре», не допускаючи висихання затертих ділянок. В іншому випадку місця з’єднань будуть помітні. Технологічні перерви в роботі слід планувати заздалегідь (наприклад: у кутах будівель або вигинах, під водостічними трубами, на стику кольору). У разі перерви в роботі треба приклеїти липку стрічку по лінії закінчення робіт, нанести штукатурку, надати їй фактуру, а потім видалити її із залишками штукатурки. Для продовження робіт край раніше нанесеної штукатурки заклеїти стрічкою, яку слід видалити після нанесення нової ділянки.

Штукатурка POLIMIN MOSAIC DECOR доставляється у готовому до застосування вигляді (пластикові відра по 25кг, але після відкриття потрібно перемішати штукатурну масу до отримання однорідної консистенції).

ВИТРАТИ: приблизно 2,5-2,7 кг штукатурки на 1 кв.м.

ЧАС ВИСИХАННЯ: залежить від основи, температури та відносної вологості повітря і складає приблизно 12-48 годин. 

Більш детальна інформація щодо матеріалу для оздоблення: https://drive.polimin.ua/files/TDS/TDS-MD-RU.pdf



ЦІКАВИЙ ФАКТ ПРО POLIMIN MOSAIC DECOR

Геометричний малюнок складної структури або матриця на фірмовій упаковці - це мандала. Буквальна розшифровка слова «мандала» – коло. Але малюнок у графічному виконанні на POLIMIN MOSAIC DECOR можна описати як квадрат, вписаний у коло і декорований різними фігурами, орнаментами, завитками та візерунками. Іноді такі схематичні малюнки нагадують форму квітки лотоса і символізують Всесвіт. Звичайно ж, стародавні цивілізації у подібні малюнки намагалися зашифровували глибокий сенс. Вважалося, що священний оберіг програмує на успіх і везіння у всіх починаннях. Особливо заворожує у мандалах те, що кожен малюнок і його орнаменти розташовані симетрично! При цьому всі мандали індивідуальні і неповторні, як і дивовижний світ декору з різною кольоровою гамою POLIMIN MOSAIC DECOR.

Щоб правильно розрахувати необхідну кількість матеріалів POLIMIN, звертайтеся до робота-консультанта технічного відділу POLIMIN прямо з месенджера Telegram

Похожие статьи:
28.10.2019
4006
Система утеплення POLIMIN THERMO FACADE призначена для забезпечення нормативних значень теплотехнічн...
04.09.2023
3003
Три приклади проєктів, які використовують запатентовані рішення Aestech і перевертають уяву про скля...
19.01.2021
2971
Анализ технических характеристик и конструкционных особенностей — алгоритм выбора робота-пылес...
0001