РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.788 EUR: 42.382
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.788
EUR 40.000 41.000 42.382
USD 39.670 39.998 39.788
EUR 42.260 42.900 42.382
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Безпечне фарбування

Де вибрати екологічно-безпечну фарбу і чи складно нею фарбувати?
1785 12.02.2020 в 11:57

Жити і перебувати у комфортному та затишному середовищі свого помешкання є не лише природною потребою, а й мрією кожної людини. І нині ця мрія є цілком реальною завдяки сучасним якісним екологічним фарбувальним матеріалам і технологіям, які у досить широкому асортименті пропонує вітчизняний будівельний ринок. Важливо лише зробити  вибір, звернувшись до порад фахівців та авторитетних виробників.

Традиційно фарбування і надалі залишається одним із найбільш розповсюджених та популярних видів ремонту та оздоблення приміщень як у приватних, так і громадських будівлях, основною метою якого є покращення санітарного стану, продовження тривалості експлуатації, надання свіжості та виразності стінам, стелі чи фасаду. Цей процес є досить швидким, простим та порівняно з іншими наявними варіантами недорогим.

 

З історії фарбування

Ще наші предки давним-давно  вдавалися до цього способу оздоблення житла, прикрашаючи стіни  нанесеними фарбами малюнками. Правда, палітра фарб у ті часи була дуже обмеженою (чорний, жовтий і червоний кольори), а сама фарба складалася з порошкоподібного пігменту, води і в’яжучого (яйце, жири тваринного походження). Проте справжній прорив у фарбуванні відносять до XVI ст. виявленням на американському континенті рослин, які при змішуванні утворювали різні кольори та відтінки. Саме цей винахід і започаткував активний розвиток виробництва лакофарбових матеріалів.

 

Критерії та матеріали

З розвитком цивілізації людське житло постійно удосконалювалося, поліпшувалася техніка виконання ремонтних і будівельних робіт, з’являлися нові матеріали. І не дивно, що сучасний споживач ставить до фарбувальної продукції надзвичайно високі вимоги, адже мова йде не лише про красу та привабливість інтер’єру у помешканні, але, що важливіше, про здоров’я, самопочуття та безпеку мешканців. Тому для проведення ремонту варто обирати такі фарби, які найбільше відповідають цим критеріям.

Відомий в Україні виробник лакофарбової продукції компанія «Снєжка-Україна» пропонує споживачам  низку  водоемульсійних фарб для інтер'єрів, що внесені до Реєстру екологічно сертифікованої продукції.



 

Фарбуємо інтер'єр фарбою  Śnieżka ЕКО

Визначившись із способом оновлення інтер’єру на користь фарбування, пропонуємо скористатися фарбою Śnieżka ЕКО, за допомогою якої можна легко отримати  сніжно-біле  покриття на стінах та стелі будь-якого приміщення у помешканні. Ця матова акрилова фарба утворює міцне покриття, що «дихає», тобто є  газо- та паропроникна. Варто зазначити, що цей виріб внесений до екологічно сертифікованої продукції, тому що його екологічні переваги підтверджено згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 14024. Маркувальний знак «Зелений журавлик» на упаковці виробу інформує про це споживача. Відтак, фарба екологічно безпечна для здоров'я і навколишнього середовища.  

Слід відзначити, що таких результатів виробником досягнуто завдяки чіткому дотриманню  стандартів та вимог на усіх етапах технологічного циклу виробництва Śnieżka ЕКО. 

Процес нанесення фарби на поверхню не потребує спеціальних навиків та особливих зусиль. Матеріал має ідеальну покривну здатність і за допомогою пензля, валика або розпилення легко лягає на міцну суху очищену поверхню та швидко сохне.

Отож, якщо ви мрієте не лише про красиве і затишне, але й екологічне та безпечне помешкання, тоді для його фарбування можете скористатися екологічною і гіпералергічною фарбою Śnieżka ЕКО.

 


Джерело: Śnieżka
Інформація розміщена на правах реклами

Похожие статьи:
22.11.2017
3674
Иногда одна деталь может полностью преобразить даже обычную квартиру...
06.04.2021
3217
Специалисты изучили основные цвета, которые выбирали для дома жители разных регионов Украины в -2020...
11.03.2021
2149
Весняна мить – пора, коли кожна людина прагне оновити й освіжити своє помешкання, щоб наповнит...
0001