РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.784 EUR: 42.312
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.784
EUR 40.000 41.000 42.312
USD 39.470 39.830 39.784
EUR 42.100 42.720 42.312
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Запросіть природу на дах свого дому

Важливі нюанси створення на плоскій покрівлі зеленого даху чи заповнення тераси рослинами
1984 25.09.2020 в 11:41


Великі мегаполіси чи маленькі міста при масовому будівництві витісняють зелені зони. Кам’яний лабіринт, що оточує міського жителя значно погіршує екологічну обстановку і сприяє порушенню здоров’я населення. У багатьох містах останнім часом багато акцентів робиться для створення квіткових луків замість традиційних газонів та внесення рослинності на площах або в рекреаційних зонах. Крім того, місце, де ми можемо «запросити» природу, - це не лише територія навколо будинку, але й дах самої будівлі.

Завдяки такому способу розведення квіткових клумб на покрівлі і навіть цілих садів, будівлі отримали естетичність, а їх мешканці -  додаткову можливість подихати свіжим повітрям і просто відпочити серед зелені. Однак, створення на плоскій покрівлі зеленого даху чи заповнення тераси рослинами – не проста задача, потрібно все правильно організувати і прорахувати. Тому важливо мати гарну конструкцію, яка враховуватиме такі аспекти, як несуча здатність конструкції, правильне розташування шарів та відведення дощової води.

Польська компанія Galeco, яка на українському ринку вже майже 20 років, та спеціалізується у проектуванні, виробництві та дистрибуції систем водовідведення дощових вод, є розробниками інноваційного підходу до комплексних рішень відведення дощової води з плоских покрівель. Про суть інновації розповів генеральний директор компанії Galeco, Кшиштоф Сіміньскі:

«Будівництво плоского даху вимагає ефективного відводу дощової води, і водостічна система відіграє ключову роль у цьому процесі. Компанія Galeco пропонує комплексні рішення водовідведення дощової води для плоских покрівель - Galeco FLAT ROOFS. Ми  розробили лійки, придатні для всіх видів покрівельних матеріалів, а запатентоване рішення – інноваційні перехідники, дозволяють простим і зручним способом з’єднувати покрівельні та парапетні лійки з квадратними ринвами Galeco STAL2, чи прихованою системою Galeco Bezokapowy. Компанія Galeco - єдина, яка пропонує готові набори, що включають в себе покрівельну лійку, трубу і перехідник для водовідведення через парапет не порушуючи тим самим, цілісності загального архітектурного вигляду будівлі».

          

Покрити плоску покрівлю у вигляді зеленої покрівлі чи тримати рослини у великих горщиках!? Обирати Вам! Але завдяки водостічним системам Galeco, дуже легко жити з природою навіть посеред сучасного мегаполісу!

Дізнайтися більше про водостічні системи Galeco на сайті компанії: www.galeco.com.ua 


Оксана Романець


Джерело: Galeco
Інформація опублікована на правах реклами

Похожие статьи:
21.07.2020
3837
Спеціалісти Galeco розповіли про різноманітність вибору і інноваційність рішень у водостічних систем...
23.04.2024
584
Ruukki пропонує інтегрований підхід до оснащення дахів: покрівля відомого бренду з власною оригіналь...
03.10.2023
2742
Напередодні зими дуже важливо перевірити стан покрівлі вашого будинку і виявити, чи потребує вона ре...
0001