РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.574 EUR: 42.162
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.574
EUR 40.000 41.000 42.162
USD 39.360 39.673 39.574
EUR 41.780 42.450 42.162
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Главное новогоднее поздравление от первых лиц строительной отрасли

В двери стучится Новый 2020 год. Самое время поздравить друг друга с наступающими праздниками, новыми планами и надеждами
96824 27.12.2019 в 09:30

Дорогие коллеги и партнеры!

Примите наше искреннее признание за Вашу настойчивую работу и оптимизм, который позволяет развиваться в непростых условиях украинского рынка, и самые теплые пожелания.

Пускай все ваши стремления в новом году начнутся с успешного старта и завершатся только выигрышем и победой. 

Новаторских вам проектов, оригинальных решений, надежных партнеров, благодарных заказчиков и новых свершений!

С Новым годом!                                                                                                    Екатерина Никитина,
основатель Build Portal,
президент Best Media Group

 


ЧИТАЙТЕ: ИНСАЙДЫ О РЕАЛЬНОЙ СИТУАЦИИ В СТРОИТЕЛЬНОЙ ОТРАСЛИ, ИТОГИ ГОДА И ПРОГНОЗЫ ОТ ПЕРВЫХ ЛИЦ

 


Головний комунікаційний майданчик будівельного ринку України Build Portal

представляє

ПРИВІТАННЯ ВІД ПЕРШИХ ОСІБ ГАЛУЗІ ТА ЛІДЕРІВ РИНКУ



Друзі!

2019-й був для нас усіх роком випробувань та нових можливостей, і я рада, що українці зробили правильний вибір, зважившись на зміну політичних еліт. Нам багато чого вдалося зробити і кожна навіть маленька “перемога” впевнено наблизила нас до реалізації мрії про заможну і сильну Україну.

Впевнена, 2020-й стане для українців особливим роком змін, бо нині як ніколи раніше всі усвідомили свою причетність до перетворення країни. Тому в новому році бажаю нам усім наснаги та сил для творення добрих справ! Тільки разом ми здатні зробити дуже багато!


Олена Шуляк,
заступниця голови Комітету Верховної Ради
України з питань організації державної влади,
місцевого самоврядування, регіонального
розвитку та містобудування










Шановні колеги, друзі, вітаю вас з прийдешнім Новим роком!

Зараз в Україні непрості часи, але наша галузь має розвиватися!
Проектувальникам бажаю креативних, сучасних замовників,
будівельникам – надійних, фінансово спроможних інвесторів,
дизайнерам – творчої наснаги та чудових ідей!

 

З повагою,

Іван Юнаков,
голова підкомітету з питань технічного регулювання
і ціноутворення у будівництві, виробництва будівельних
матеріалів та енергоефективності у будівельній галузі









Дорогі друзі!

Щиросердно вітаю вас із Новим 2020 роком і Різдвом Христовим!

Проводжаємо 2019 рік, який став для багатьох роком змін, звершень і стартом для нових проектів. Бажаю, щоб все задумане – обов’язково реалізувалося в прийдешньому році! А Новий рік став щасливим і успішним для кожного з нас, для всієї країни.

Нехай новорічні свята сповнять наші серця радістю й новою надією, принесуть у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок.

Зичу вам та вашим родинам Божого благословення, міцного здоров'я, щастя, оптимізму, успіхів, здійснення мрій і сподівань!


З повагою,

Лев Парцхаладзе,
президент Конфедерації будівельників України




Шановні друзі, колеги!

Прийміть мої сердечні вітання з Новим  роком і Різдвом Христовим!

Хай рік прийдешній принесе Українській державі мир, злагоду і єдність навколо ідеї творення великої і заможної країни, де кожен може реалізувати свої життєві плани.

Будівельний комплекс зустрічає 2020 рік зростанням обсягів виконаних робіт,  особливо у спорудженні житла.  Наші кращі підприємства активно працюють з сучасними технологіями  і матеріалами, їхні зусилля втілюються у реалізованих  проектах,  в оновлених архітектурних обрисах населених пунктів країни.

Ми навчилися долати труднощі, витримувати всі випробування ринкової економіки, працювати по-сучасному і я вірю у великий  потенціал галузі. 

Країна, в якій багато будують, має майбутнє – це аксіома. В Україні необхідно і надалі збільшувати обсяги виробництва будівельної продукції, добиватися зростання частки будівництва у ВВП -  лише тоді буде забезпечений високий рівень економічного розвитку в цілому.

Шановні друзі, колеги!

Шановні читачі Build Portal!

У переддень Новорічних святкувань  сердечно бажаю всім міцного здоров’я,  достатку і родинного затишку, здійснення всіх добрих планів і намірів.


Петро Шилюк,
президент Будівельної палати України,
Герой України






Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим від мене особисто та від усього колективу Департаменту містобудування та архітектури!

Нехай прийдешній рік стане для Вас та Ваших близьких роком нових звершень, значних успіхів та перемог.

Від усього серця бажаємо Вам щастя, міцного здоров’я, добра і благополуччя.

Нехай виправдовуються всі очікування і збуваються найзаповітніші мрії!

 

З повагою,
Олександр Свистунов,
Директор Департаменту
містобудування
та архітектури –
Головний архітектор
міста Києва   

                                                              

 


Несмотря на проблемы длинною в 28 лет… От лица девелоперской компании /ОМОКС\ поздравляю  Вас с наступающим  Новым 2020 годом!

Каждый Новый год – своеобразный итог дел наших. Глядя на прошедшие 28 лет падения Украины с 11-го места в рейтинге мировых экономик Украины на 140 место, мы горим оптимизмом и понимаем, что только консолидация нации в борьбе  за возврат к простым человеческим истинам вернёт наш утерянный мир. В нашем мире был, есть и будет основной ценностью наш гражданин, любовь, созидательная дееспособность сподвигла нас на полный и безвозвратный, отказ от навязанных нам нашими лютыми врагами, финансово-банковской и налоговой систем, удобных для вражеских товарных и финансовых интервенций.

В 2020 году  мы с вами просто обязаны сломать все инородные  практики и открыть свои глаза на прекрасный и безупречный мир, созданный для нас Богом, в котором  у всех нас будет ясный, не диджитализованный взор, с явно выраженными созидательными намерениями.

В 2020 году мы заблокируем, искусственно созданные порталы финансового зомбирования людей, дав каждому понимание того,  что  таки деньги  - не актив, а всего лишь созданный нами искусственный бумажный эквивалент. Основной актив любой нормальной державы – это её народ.  Именно от народа, в прямой,  непосредственной зависимости,  находятся все существующие на земле,  в небе и под землей, активы.

В мире людей - всё зависит от людей. Именно поэтому, у нормальных все  бюджеты развития страны и людей утверждаются, исходя из социальных  потребностей, а не исходя из фискальных сборов.

Деньги – инструмент соучастия державы в управлении богатствами народа, мы разрешили напечатать, эту условно ценную бумажку для унификации товарного рынка и ускорения товарообмена, а не для того, чтобы этой бумагой начали торговать банковские клерки.

Деньги – дарованная народом монополия державы на развитие. Создавая рукотворные активы, народ укрепляет национальную валюту. И наоборот, лишая народ денег, мы сокращаем занятость в товарном производстве и ослабляем не только народ и державность, а и национальную валюту, превращая её в  мусорную бумажку.

Доступность денег – единственный инструмент обеспечения равенства прав граждан.

Мы, не все без разбора, но таки  красивая и умная нация. И пора бы нам уже выпрямить все свои искривления. В год крысы мы обратим энергию завезённых из вне крыс, в полезное державе русло, думаю, что для  государственных  крыс очень полезна сортировка, вывоз мусора из себя за пределы нашей державности в волшебную страну парниковых турбо-газиков.

С наступающим Новым годом и Рождеством Христовым!


Алексей Кулагин,
управляющий собственник
девелоперской компании «ОМОКС»


Шановні, колеги, партнери і друзі!


Велика Родина Royal House щиро вітає вас з Новим роком 2020 і Різдвом Христовим!
Під Новий рік, за традицією, прийнято підводити підсумки року, що минає, дякувати за все, що відбулось та робити висновки з того, що не вдалося реалізувати.


2019 рік – був багатий на хвилюючі події як в державі, так і на ринку нерухомості України. Але ми вдячні цьому року, бо отримали безцінний досвід. Це був рік випробувань на міцність. Дехто зійшов з дистанції, а хтось став ще сильнішим. Ми раді привітати кожного, хто пройшов цей рік з гідністю.

Для Групи компаній Royal House 2019 рік став роком розвитку. Ми раді, що впевнено рухаємось вперед, розширюючи кордони до Європейських країн. Запатентовані енергоефективні стінові модулі тмRoyal House вже знайшли визнання і застосування на ринку будівництва в Австрії та Словаччині. А наш ЖК «Нова Англія» вже дійшов екватору: ми почали зводити восьмий за рахунком будинок із чотирнадцяти запланованих. З 1 вересня відкрив свої двері для дітвори дитячий садок та добудовується школа. Це щастя спостерігати як в будинках «Нової Англії» вже другий рік поспіль зустрічають свята сім’ї, друзі та близькі. Відразу приходить розуміння задля чого насправді наша команда так віддано робить свою роботу.

Приємно, коли наша праця щорічно відзначається національними преміями і нагородами. В цьому році ми перемогли у Всеукраїнській національній премії IBuild в категорії «Лідер з будівництва енергоефективного житла». І ми іще раз утвердилися в розумінні того, що майбутнє мають ті компанії, які постійно вдосконалюють технології виробництва, забезпечують високу якість продукту та розвивають партнерство. Недарма політика групи компаній Royal House – це бути партнером, а не конкурентом, адже епоха конкуренції поступово трансформується до більш високого рівня розвитку і культури – до партнерської взаємодії, де важливими речами є банальні, на перший погляд, взаємоповага та розвиток взаємовигідних стосунків.

Починається новий 2020 рік, на який ми маємо чіткі стратегічні плани й цікаві нові проекти.

Впевнені, що спільними зусиллями ми крок за кроком будуватимемо не тільки якісне сучасне житло, а й сильну державу зі щасливими жителям.

Нехай новий 2020 стане для вас роком зростання, роком великих звершень і нових надійних партнерів. Процвітання вашим компаніям, благополуччя вам і вашим родинам, міцного здоров'я і радісних днів!

 


Ваша родина Royal House






Від імені компанії “Цеппелін Україна” хочу привітати Вас із прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаю не втрачати наснаги до звершень, наполегливості у втіленні найсміливіших мрій та вирішенні будь-яких задвань. Нехай 2020 рік принесе фінансовий успіх та допоможе реалізувати найамбітніші проекти!
Я впевнений, що для кожного з Вас наступний рік стане успішним продовженням всіх змін, які було розпочато цього року. Сміливо дивіться вперед, ставте гідні цілі та досягайте їх!


Зі щирою повагою
Генеральний директор
"Цеппелін Україна", Хайко КРАЙЗЕЛЬ












Дорогі партнери, колеги-будівельники, співробітники, друзі! Penoboard вітає вас із Новим роком!

У передноворічні дні ми, за традицією, підводимо підсумки року, будуємо плани на майбутнє. Рік, що минає залишає за собою численні реалізовані проекти, нові співробітництва та приємні моменти. Відремонтовані школи, лікарні, будинки українців, - це результат вашої професійної роботи.

Penoboard  дякує усім за плідну співпрацю у цьому році і бажає, щоб 2020-ти рік, який відкриває нове десятиліття, став часом нових творчих задумів, професійних досягнень та фінансової стабільності. Бажаємо вам міцного здоров'я, наснаги та впевненості у власних силах. Нехай новий рік виправдає всі Ваші сподівання і стане щедрим на цікаві плани, амбітні проекти, яскраві події!

Щасливих новорічних свят!

 




Дорогі  друзі!

Ось і добігає кінця 2019 рік. Він став доволі результативним, зокрема, приніс сотням родин власне житло, придбане через програми Держмолодьжитла за підтримки держави та місцевої влади. Сподіваємося і працюємо для того, щоб наступного року кількість таких щасливих родин стала значно більшою.

У 2020-ий ми входимо з новими задумами і сподіваннями. Упевнений: тільки наша згуртованість та об’єднання зусиль дадуть змогу забезпечити у новому році успіх в пошуку сталих рішень для забезпечення громадян достатнім, безпечним та доступним житлом.

Колектив Держмолодьжитла продовжить реалізацію житлових програм, які фінансуються з Державного бюджету України. Великі сподівання покладаємо на їхнє повноцінне наповнення коштами, запорукою чому вважаємо заяву Президента України Володимира Зеленського про намір держави активізувати роботу із забезпечення різних категорій громадян нашої країни житло – насамперед тих, хто найбільше потребує підтримки держави.

Працюватимемо і над збереженням тенденції останніх років щодо збільшення фінансування житлових програм з місцевих бюджетів. Відстоюватимемо чільні позиції житлової проблематики у програмах влади і політичних сил.

Дорогі друзі! У ці передсвяткові дні хочу побажати кожному з вас, щоб Новий рік і Різдво Христове увійшли до наших домівок щедрими і веселими гостями, засіяли злагодою, подарували успіхи на життєвих шляхах!

Нехай для усіх нас цей рік стане кращим, принесе здоров’я, достаток, багато радісних днів. А для нашої спільної будівельної родини – хай він буде роком справжнього економічного піднесення, результати якого відчує кожна українська сім’я!

Щасливих Новорічних і Різдвяних свят!


З повагою,
Сергій Комнатний,
Голова правління Держмолодьжитла





Шановні друзі сердечно вітаю вас з наступаючим Новим 2020 роком
і Різдвом Христовим!

 

Добігають кінця останні дні старого 2019 року. Він був для всіх нас дуже відповідальним, насиченим різноманітними подіями як в освіті так і в будівельній галузі.

Наш колектив домігся успіхів в освітній, науковій   діяльності, в розширенні і зміцненні міжнародних зв'язків.

Напередодні нового року ми ставимо перед собою нові амбітні цілі. Упевнений, що своєю творчою працею  ми будемо і далі розвивати освіту та науку.

Новорічна ніч для кожного з нас - не просто радісне свято, але незмінний символ відродження та оптимізму. Він об'єднав завершення та початок, підведення підсумків і відлік нових досягнень. Але яким би важким не був рік, що минає, проводжаючи його, ми дивимося вперед з надією на виконання наших бажань, з вірою в свої сили, з любов'ю до життя.

Ще раз від щирого серця вітаю Вас з Новим 2020 роком і Різдвом Христовим!

 

З повагою,
Петро Куліков
ректор Київського університету
будівництва і архітектури





Друзі, рік що минає був досить насиченим! 

Наступний обіцяє бути ще цікавішим. Ми з командою готуємо для вас багато активностей 

На нас чекають 

  • Нові зустрічі та заходи
  • Нові формати
  • Нові учасники

 Дякую всім за вашу участь, за небайдужість, адже разом ми довели свою ефективність, 

 І можемо не тільки обмінюватися цікавим досвідом,  а й РЕАЛЬНО впливати на якісні зміни на ринку нерухомості.

 Викликів дуже багато і багато роботи! 

 Всім енергії, успіхів та натхнення у новому 2020 році!


Ольга Соловей,
засновниця Українського клубу нерухомості (UREClub)




Рік 2019-й був нелегким для України – це період зміни керівництва країни та пов’язаної з цим невизначеності, це період нововведень, виправданих чи невиправданих очікувань. Ми сподіваємось, що в поточному році у Вас було більше позитивних моментів, а результати перевищили початкові цілі.

Від імені команди Commercial Property хочу побажати, щоб у новому році з магічним числом 2020 усе хороше подвоїлось! Гравцям ринку нерухомості та будівництва бажаю розширення масштабів, натхнення для нових проєктів, які будуть підвищувати стандарти життя та ведення бізнесу в нашій країні, а колегам – лише приємних і позитивних інформаційних приводів!

Миру та щастя у новому році!

Тетяна Антонюк,
головний редактор «Commercial Property /
Все про ринок комерційної нерухомості»









Всіх друзів, партнерів, колег вітаємо з прийдешнім Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Хай прийдешній рік примножує успіхи і досягнення минулого, буде вдалим для втілення всіх починань, здійснення задумів. Бажаємо щоб наша спільна плідна робота у наступному році принесла ще більше результатів, щоб рік подарував нові перспективи та можливості. Зичимо вам стабільності, професійного росту і міцного здоров’я.

Хай доля завжди посміхається вам, а успіх поспішає назустріч.

Щедрих дарунків вам і вашим родинам.


Павло Качур,
голова Асоціації «Укрцемент»


 




Шановні партнери, колеги, друзі!


Радий привітати вас з Новим роком та світлим святом Різдва!

Традиційно у передноворічний період ми підбиваємо підсумки року, що минає, і, з особливим натхненням,  дивимося у перспективне майбутнє . За минулий рік ми пережили немало позитивних змін: займаючись організацією і проведенням найбільших будівельних виставок України, можу з гордістю сказати, що більшість компаній галузі показали в минулому році розвиток та зростання. Приємно вражає традиційно висока якість продукції та впровадження інноваційних матеріалів і технологій в будівництво.

Запрошуємо до участі в будівельних виставках у новому 2020 році. Я впевнений, що разом ми досягнемо підвищення ефективності будівельної галузі шляхом застосування енергоефективних та інноваційних технологій і  екологічно чистих будівельних матеріалів.

В ці особливі святкові дні бажаю розвитку і досягнень, нових висот у вашій важливій праці, цікавих перспективних проектів та успішної їх реалізації. Нехай 2020 рік принесе у ваш дім здоров’я, гарний настрій та здійснення заповітних бажань!

 

З повагою, генеральний директор
ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»
Олександр Безрадецький

 

 


Шановні колеги, партнери та друзі!


Прийміть щирі вітання з наступаючим  Новим 2020 роком та Різдвом Христовим.

В цьому році ми можемо пишатись своїми досягненнями. Круг наших партнерів став ще більшим, і разом ми втілюємо нові проєкти по екологізації будівельної галузі та розвитку зеленого будівництва.

Наш спільний вклад слугуватиме основою для поліпшення конкурентоспроможності українських товаровиробників на вітчизняному й світовому ринках.

Новий 2020 рік – рік досягнення цілей сталого розвитку, рік трансформації. Нехай він стане справжнім роком зелених інновацій у будівництві!

Бажаю всім здоров'я, благополуччя, творчих і трудових досягнень.

Окремо хочу побажати успіхів нашим ліценціатам – українським виробникам  будівельних і виробів, продукція яких пройшла екологічну сертифікацію та має позначення спеціальним знаком маркування «Зелений журавлик». Це справжні лідери, які підтверджують не словом а справою, що українські товаровиробники здані відповідати не тільки європейським нормам, а і більш жорстким вимогам міжнародних екологічних стандартів щодо впливів життєвого циклу продукції на стан довкілля і здоров’я людини. Ми пишаємось Вами!

З повагою
Світлана Берзіна
Президент ВГО «Жива планета» - засновник Центру екологічної сертифікації
та маркування (орган з оцінки відповідності за схемою згідно з ISO 14024)


 






Шановні колеги та партнери!


Щиро вітаємо Вас з Наступаючим 2020 роком та Різдвяними святами! 
Бажаємо Вам та Вашим рідним міцного здоров'я, благополуччя,

здійснення творчих планів і життєвих цілей.

Нехай цей рік пройде для Вас під знаком успіху

і відкриє нові горизонти для великих перемог!

 

Комерційний директор ТОВ “Золотой Мандарин Квадра”

Мацковський В.Г.

 







Компанія FAKRO вітає Вас з прийдешніми Новорічними і Різдвяними святами!

Нехай всі негаразди залишаться в 2019 році, а Новий 2020 рік принесе Вам успіхи у всіх Ваших починаннях,

радість і задоволення від роботи, тепло і затишок у Ваші домівки.

Миру і процвітання всім нам!





Шановні партнери, колеги та читачі порталу!


Нехай 2020 рік буде таким же неймовірним, як спалахи святкових феєрверків, таким же красивим, як прикрашена новорічна ялинка, таким же щасливим, як сам Новий Рік! Нехай життя іскриться, як келих смачного шампанського, а на  душі хай буде затишно і тепло, як у мороз біля каміна! Бажаю щиро любити і купатися в любові, радіти життю і наповнювати кожен день яскравими фарбами! Благополуччя і щастя у майбутньому році!
 

З Новим Роком та Різдвом Христовим!
Генеральний директор ТОВ «Галеко»
Кшиштоф Сіміньскі






Шановні колеги, друзі та партнери!


Цей рік був дуже багатий на події і нововедення, в тому числі й відродження нашого заводу з виробництва керамічних блоків ТМ Кератерм.

Не зважаючи на те, що підприємство досить молоде, ми знайшли багато гарних та надійних партнерів по всій Україні. А отже наша праця не є марною.

Хотілось би відзначити помітні зрушення у будівельному законодавстві, особливо впровадження змін в частині енергоефективності. Тому що наші громадяни повинні жити в теплих домівках!

Ми дуже раді тому факту, що все більше забудовників звертаються до екологічних матеріалів в будівництві, тому що екологічний стан країни, це вкрай важлива тема.

Хотілось би побажати всім закінчити рік з позитивним балансом, з добрим настроєм та зустріти новорічні свята у власному домі і в родинному колі!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Комерційний директор,
ТОВ «Кузьминецька будівельна кераміка»,
Ірина Бондаренко


 

 




Бажаємо, щоб Новий Рік
зустрів Вас із теплими обіймами
та подарував безліч можливостей
для здійснення мрій!







Также были приглашены к новогоднему поздравлению:
Виталий Кличко, мер Киева, Алена Бабак, министр развития общин и территорий Украины, Дмитрий Живицкий, первый заместитель Министра развития общин и территорий Украины, Владислав Криклий, министр инфраструктуры Украины


Все материалы опубликованы без правок редакцией и принадлежат их авторам. Редакция не несет ответственности за опубликованные материалы

 
 
 
Интересные новости:
26.12.2019
2999
Организованная борьба с рейдерством – один из основных пунктов работы Всеукраинского союза про...
24.12.2019
12990
Нещодавно відбулась значна подія не тільки в розрізі будівельної галузі, а і на шляху розвитку прогр...
27.12.2019
3336
11 грудня відбулась церемонія нагородження переможців VІI Всеукраїнської будівельної премії IBUILD-2...
15.04.2024
5163
11 квітня 2024 року відбувся RECOVERY CONSTRUCTION FORUM UKRAINE, який об’єднав представників ...
05.04.2024
6328
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з професійної бізнес-зустрічі ProfVentFasad 2024, яка...
28.03.2024
5745
25 березня 2024 року відбулося засідання Комітету КБУ з питань будівельної продукції під головування...