РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Інфекційне відділення в дитячій лікарні у Дрогобичі оздоблене художніми розписами

Кольорова трансформація інтер’єру одного з відділень КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» ДМР стала можливою завдяки втіленню усеукраїнської соціальної програми «Кольоровий світ дитинства», яку  в Україні реалізує відомий виробник лакофарбових матеріалів «Снєжка-Україна».
3852 11.10.2021 в 14:49

«У 2018 році ми провели тендер на ремонт частини приміщення лікарні для того, щоб створити сучасне інфекційне дитяче відділення з комфортними умовами, ремонт тривав понад два роки. Також ми зголосилися взяти участь у  проєкті «Кольоровий світ дитинства» для створення у відділенні інтер’єру з ілюстраціями, який буде милувати дитячі очі, допомагати їм почуватися спокійно, а відтак легше переносити лікування та швидше одужувати», – розповіла головна лікарка Дрогобицької міської дитячої лікарні Оксана Стебельська.

За її словами, сучасні підходи передбачають комплексний підхід у лікуванні та терапії пацієнтів: процес фізичного одужання пов'язаний із покращенням ментального стану – подоланням пригніченості, страху, тривожності і створенню виваженого та оптимістичного настрою для швидшого покращення самопочуття. І створення такого позитивного середовища, що допомагає мобілізувати сили для одужання, є особливо важливим, коли йдеться про боротьбу з інфекціями.

Відтак яскравий сюжетний інтер’єр, створений дрогобицькими художницями Зоряною Шимко та Олесею Сікорою у рамках програми «Кольоровий світ дитинства», є добрим засобом позитивного впливу на психоемоційний стан малих пацієнтів. Допомагатиме їм відволікатися і розслаблятися, надихатиме на малювання, цікаві оповіді тощо.

Завдяки «Кольоровому світу дитинства», а це – багаторічна авторська соціальна програма ТзОВ «Снєжка-Україна», котра надає безпечні лакофарбові матеріали для розпису та знаходить художників, коридори інфекційного відділення Дрогобицької міської лікарні набули рис креативного дитячого простору.

Мисткині поєднали сюжети природи усіх пір року, а головними героями малюнків є хлопчик і дівчинка, які сміливо мандрують мальовничими місцями, пізнаючи навколишній світ та зустрічаючи на своєму шляху різних тварин та казкових персонажів. Усього створено 19 художніх мотивів і розмальовано  80 м² стін.

«Ми розуміємо проблеми лікувальних установ в Україні, тому усеукраїнським соціальним проєктом «Кольоровий світ дитинства» долучаємося до покращення умов у дитячих медичних закладах. За роки реалізації ця програма стала своєрідною кольоротерапією для малих пацієнтів. Тепер, у період боротьби з пандемією Сovid-19, підтримка медиків у лікуванні дітей є особливо важливою. – прокоментувала менеджерка з корпоративної комунікації ТзОВ «Снєжка-Україна» Галина Данилюк – Гадаю, у такій барвистій атмосфері дітям легко відволікатися від неприємних відчуттів, пов’язаних з лікуванням, долати стрес, і мандрувати у світ барвистих мрій. Дорослим приємно спостерігати, як діти з цікавістю та усмішками розглядають яскраві ілюстрації. Це підтверджує те, що наші зусилля і старання недаремні».

 

Для довідки.

Авторська програма Групи компаній «Śnieżka» «Кольоровий світ дитинства» в Україні була започаткована ще у 2012 році. За цей період комфортні «кольорові» умови для дітей створили у низці лікарень Львова, Новояворівська, Яворова, Тернополя, Житомира, Рівного, Луцька, Сум, Вінниці, Івано-Франківська, Хельницького, а тепер і Дрогобича.


Джерело: «Снєжка-Україна»
Інформацію опубліковано на правах реклами

 
 
Интересные новости:
06.10.2021
3564
«Рууккі Україна» повідомила про особливості нової фальцевої покрівлі Ruukki® Cl...
20.08.2021
2253
Президент Будівельної палати України, Герой України Петро Шилюк привітав українців з 30-річчям незал...
20.08.2021
4948
Команда Build Portal вітає з тридцятим Днем Незалежності України!...
01.04.2024
3161
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
3936
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...
20.03.2024
3909
The Ukrainian division of Ruukki has announced the opening of its own training center for cooperatio...