РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.784 EUR: 42.312
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.784
EUR 40.000 41.000 42.312
USD 39.470 39.830 39.784
EUR 42.100 42.720 42.312
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Главное новогоднее поздравление от первых лиц строительной отрасли

Накануне 2022 года первые лица строительного комплекса, представители власти, компании - лидеры и эксперты строительного рынка поздравляют с наступающими праздниками, делятся планами и надеждами
77109 31.12.2021 в 06:19


Дорогие коллеги, партнёры и друзья!

Подводя итоги уходящего 2021 года, хочется вновь сказать всем слова благодарности и восхищения вашей стойкостью, смелостью, решительностью и умением двигаться вперед, несмотря на самые сложные обстоятельства.

Пусть в новом году сбудутся ваши самые заветные мечты, воплотятся самые смелые идеи, пусть весь год вас сопровождают удача и хорошее настроение!

Пусть наступающий год радует вас улыбками родных и их крепким здоровьем, новыми профессиональными достижениями на работе и семейным теплом и уютом дома, а главное - мирным небом над головой!

 

С Новым годом!       
                                          
Екатерина Никитина,

основатель Build Portal,
президент Best Media Group

Главная коммуникационная площадка строительного рынка Украины Build Portal

представляет

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПЕРВЫХ ЛИЦ ОТРАСЛИ И ЛИДЕРОВ РЫНКА




Рік, що минає, був сповнений не лише викликів, а й перемог, - нехай він залишиться у нашій пам’яті із позначкою “плюс”. Спільно з громадами ми зробили значні кроки для посилення спроможності, інвестиційної привабливості, енергетичної незалежності та безбар’єрності. 

Протягом року нам вдалося впровадити фундаментальні зміни та вивести реформу містобудування на фінішну пряму. У 2021-му була ліквідована Державна архітектурно-будівна інспекція й запрацювала Державна інспекція архітектури та містобудування – державний орган з оновленою структурою, повноваженнями, а головне – принципами роботи. Це – шлях до прозорої системи та нівелювання корупційних ризиків. 

Тож вже зараз 99% звернень замовників у ДІАМ опрацьовуються протягом 24 годин, а рішення щодо прийняття в експлуатацію об’єкта приймаються протягом трьох днів. Час очікування скорочено на декілька місяців! Водночас непогані результати демонструє Єдина державна електронна система у сфері будівництва. Йдеться про майже мільйон відвідувань та більш ніж 25 000 постійних користувачів. Також триває робота над запровадженням інформаційного моделювання (BIM-технології) у будівництві на всіх етапах життєвого циклу об’єктів – на основі його цифрових, фізичних та функціональних характеристик.

Водночас в країні розпочато актуалізацію понад 30 ДБН із використанням кращого світового досвіду. Зокрема, йдеться про інклюзію та енергоефективність. Незмінним для нас залишається створення безпечного простору. Наша мета – зробити громадські простори доступними для кожного.  Крім того, триває робота над впровадженням європейського Регламенту ЄС 305 щодо якості будівельної продукції. 

Значним досягненням 2021-го, звісно ж, є реалізація Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у всіх регіонах України. Вдалося дійсно чимало – реанімувати транспортну і соціальну інфраструктуру, активізувати медичну, спортивну й освітню галузі.

Країну рухають вперед амбітні інфраструктурні проєкти. Тож у Новому році бажаю усім нам масштабних звершень та розвиткових ініціатив, які сприятимуть економічному зростанню кожної громади, а відтак – і всієї України. Наснаги та натхнення!

З Новим 2022-м роком!


Олексій Чернишов,

Міністр розвитку громад
і територій України

Друзі!

Після 2020-го, “карантинного” року, 2021-й став для нас роком шансів. Ми по-новому відчули насолоду від можливостей. Від можливості повноцінно спілкуватися віч-на-віч, працювати, відпочивати, здобувати новий досвід. Після довгої перерви, погодьтеся, ми заново відчули смак життя, і сподіваюся, насолоджуватимемось ним довго. 

Для будівельної галузі рік, що минає, став знаковим та надважливим: ми впевнено розвиваємо для будівельного ринку роботу Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ), яка нині оцифрувала 15 основоположних послуг, і нею вже скористалися понад мільйон користувачів. Ми впритул наблизилися до реформи містобудування: новостворений ДІАМ збирає вдячні відгуки чесних учасників ринку, а законопроекти 5655 та 5877 доопрацьовані та скоро будуть прийняті в другому читанні. Українські виробники вже розпочали активну підготовку до впровадження 305-го регламенту ЄС щодо підвищення якості будматеріалів (без якого просто неможливий “промисловий безвіз”), а українські ВУЗи долучаються до розробки ДБН-ів за новими, параметричними методами. Впевненими кроками ми рухаємося до якісного перевтілення нашої будівельної сфери і це відчувається чіткіше, ніж будь-коли раніше. До цього процесу залучені і учасники ринку, і експертні організації, і представники влади, і громадськість. Це надзвичайно надихає робити ще більше. 

Тому в 2022-му бажаю нам усім більше віри у себе та інших, бо тільки разом ми здатні робити неможливе. І зробимо! Усім натхнення для добрих справ і міцного здоров’я.


Олена Шуляк
,

голова партії “Слуга народу”, голова Координаційної ради з проблемних питань у містобудуванні, голова МФО “За Велике будівництво” та заступниця голови Комітету ВР з питань держвлади, самоврядування і містобудування

 




Дорогие друзья и коллеги!

Поздравляю всех с наступающим Новым 2022 годом!

Уходящий 2021 продолжил нас учить важным ценностям, которые мы осознали в 2020м - живое общение, здоровье, качество жизни. Что дом - наша крепость, а семья - самое ценное, что есть в жизни. Мы научились уважать границы личного пространства, мы поняли, что работая дистанционно можем успеть даже больше. И главное, что украинский бизнес даже в таких турбулентных условиях может показать рост.

Строительная отрасль – драйвер всей экономики. Несмотря на сложный уходящий год и пандемию, отрасль выдержала и стала сильнее! Вместе с переосмыслением привычного уклада жизни мы переосмыслили и отношение к среде, в которой обитаем. Поэтому в ближайшие годы в жилом строительстве укрепятся тренды на близость к природе, наличие инфраструктуры, новые форматы эко-комплексов. А перед девелоперами встанут новые вызовы и задачи.

Желаю строительному бизнесу продолжать претворять в жизнь грандиозные проекты - инновационные, экологичные, комфортные, которые будут радовать украинцев и создадут новое лицо Украины на международной арене! 

 

Лев Парцхаладзе,

Президент КБУ






Користуючись нагодою, хочу поздоровити своїх колег- будівельників, а також читачів вашого видання з Новим 2022 роком, з Різдвом Христовим.

Щастя,  здоров’я і наснаги на цілий рік, нехай збуваються всі добрі  плани і бажання!

Миру і злагоди нашій єдиній Україні! 

 

Петро Шилюк,

Президент Будівельної палати України,
Герой України






Щиро вітаю Вас із Новорічними святами
та Різдвом Христовим!


Нехай  прийдешній 2022 рік  принесе нам здоров'я, стабільність та впевненість у завтрашньому дні. Щоб кожен зміг піднятись на свою особисту вершину, узявши нову висоту. 

Нехай у родинах панує злагода, любов та звучить дитячих сміх. А  задумане у новорічну ніч бажання — обов'язково здійсниться! Здоров'я та душевного спокою у Новому році!

 

З повагою,

Ігор Кушнір

Голова правління – президент
ПрАТ «ХК «Київміськбуд»  
 




Компания «Интергал-Буд» поздравляет всех с наступающими светлыми праздниками, Новым Годом и Рождеством Христовым!

Желаем вам уюта в домах, реализации самых амбициозных планов и искренней радости вам и вашим близким в новом году! 


Анна Лаевская,

коммерческий директор «Интергал-Буд»





Поздравляю всех созидателей, создателей с наступающим Новым годом и Рождеством Христовым!


Уходящий 2021-й год был насыщенным и плодотворным. Он наполнил каждого из нас жизненной мудростью и силой. Пусть же наступающий Новый год сопутствует дальнейшим успехам и достижениям, откроет новые возможности и перспективы!

Пусть благим начинаниям сопутствует творческое вдохновение и созидательная инициатива, а энергия и смекалка служат залогом успешного выполнения намеченных планов

Любви, добра и благополучия!

С наступающим Новым годом и Рождеством Христовым!

 

Алексей Кулагин,

управляющий собственник
девелоперской компании «ОМОКС»






Шановні друзі, колеги та партнери, читачі порталу!



Прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Хочу побажати, щоб прийдешній рік був щедрим на приємні новини і навіть справжні чудеса.

Нехай Новий 2022 рік стане для нас усіх  роком миру, злагоди та добрих справ на благо нашої країни.

Я від щирого серця бажаю вам щастя і добробуту, а вашим компаніям – успіху і процвітання.

Нехай  свята принесуть у Ваші оселі радість і любов, віру і надію, щастя і здоров’я.

                                                          

Петро Куліков,

ректор Київського національного університету
будівництва і архітектури 






Шановні друзі, колеги та партнери!

Минулий рік запам’ятався багатьма різними подіями, але я сподіваюся, що хороші моменти вам запам’яталися найбільше.

Нехай прийдешній рік несе мудрість, взаємоповагу та розуміння.

Минулі дванадцять місяців не дали нам приводу засумніватися в правильності раніше обраного шляху. Своєчасно вжиті заходи дозволили не тільки знизити вплив кризи на промислове виробництво та захистити національного товаровиробника і сформувати рівні умови конкуренції на ринку цементу.

Добробут та економічна безпека нашої держави – це спільна справа влади і населення. Ми навчилися долати труднощі, разом вирішуючи складні задачі. Набули досвід досягнення достойних і рекордних результатів. Багато з того, що здавалося неможливим, стало реальністю. І головне, у нас є прагнення досягти великих успіхів у 2022 році.

Незабаром  ми зберемося в сімейному колі, щоб зустріти улюблені та довгоочікувані свята – Новий рік і Різдво Христове. У кожної людини свої радощі і надії, але всіх нас об'єднує прагнення працювати заради майбутнього нашої Батьківщини.

Завжди хочеться вгадати, яким буде наступний рік. Напевно, це багато в чому буде залежати від нас з вами: чи стане він для всіх нас цікавим, плідним і благополучним. Беззаперечно, що саме будівництво та виробництво будівельних матеріалів – це локомотив будь-якої економіки на будь-якому етапі її розвитку.

Нам слід втілити в життя багато планів і проектів. Для досягнення поставлених цілей знадобиться енергія, цілеспрямованість і відданість справі, які послужать запорукою того, що все задумане — збудеться.

Нехай прийдешній рік стане часом нових ідей, знакових подій і добрих змін! Нехай у ваших сім'ях панує любов і душевне тепло! Від усього серця бажаю вам здоров'я, оптимізму, благополуччя, радості та відмінного настрою!

 

Павло Качур

Голова Асоціації «Укрцемент»

 





Дорогі друзі, колеги, шановні будівничі!


Високий професіоналізм і кращі людські якості дали вам змогу успішно подолати перепони, які готував нам рік, що минає, і чекати на новий період, будуючи не лише будинки, але й великі плани на позитивні зміни. Хочеться побажати, щоб задумане збулося, щоб кожному з вас усміхалася удача, не полишали успіх і процвітання. Хай зростають красиві та сучасні будинки ваших мрій на міцному фундаменті задумів, хай успішними будуть починання.

Нехай наше з вами життя сповнюється яскравими фарбами, а проблеми та невдачі обходять стороною. Хай у домівках, які ви звели чи побудуєте, завжди панують щастя, доброта, взаєморозуміння і повага, а у вашому родинному колі назавжди оселяться любов, достаток і удача.

Бажаю усім вам і вашим родинам міцного здоров’я, гарного настрою і оптимізму на найближчі 365 днів. Нехай 2022 рік принесе кожному з вас і нашій будівельній галузі багато позитиву і приємних подій, а все, про що хотілося б забути, залишиться в році минулому.

І головне – спокійного і мирного неба нам усім над головою, та можливості спокійно будувати свої плани і реалізовувати їх якнайкраще.

 

З повагою,

Сергій Комнатний,

Голова правління Держмолодьжитла






2021 рік був насиченим, непростим і турбулентним для всіх нас, та водночас він задав певний позитивний тренд і відповідний настрій. Чимало гравців ринку комерційної нерухомості, попри виклики, спричинені пандемією, зазначають, що результати року були кращими, ніж вони очікували чи планували. Тож бажаю, щоб у 2022 було ще більше приводів для оптимізму! 

Від усієї команди Commercial Property хочу висловити подяку всім партнерам і колегам за плідну співпрацю! Сподіваюся, що прийдешній рік буде продовженням успішної роботи, втіленням планів і нових проєктів!

 

Тетяна Антонюк,

головний редактор Commercial Property












Вітаю Вас із прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!


Нехай наступний рік буде сповнений амбітних планів, позитивних новин та фінансових успіхів. Бажаю натхнення та процвітання, нехай нові відкриття приносять лише радість, складні виклики не лякають, а на будь-яке завдання знайдеться ефективне рішення. Бажаю кожному з Вас міцного здоров’я, невичерпної енергії та родинного затишку!

Із новим 2022 роком!



Зі щирою повагою

Генеральний директор
"Цеппелін Україна ТОВ", Баходир Шавкетов







Щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим від «Рууккі Україна»


Нехай 2022 рік буде сповнений нових звершень, яскравих моментів, позитивних новин та успіхів!

Щиро бажаємо міцного здоров'я, миру та стабільності, здійснення усіх мрій та бажань.

Успіху та процвітання Вашому бізнесу, благополуччя Вашим родинам!


Команда «Рууккі Україна»








Вітання з Новим роком!

Бажаємо сприятливих інвестиційних умов, чітких законодавчих правил гри та успішних проєктів.

Нехай у 2022 вдасться здійснити прорив для ваших компаній та досягти персональних мрій та цілей!



Команда URE Club


































Шановні колеги та партнери!


Вітаємо всіх вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай Новий 2022 рік принесе багато позитивних змін в бізнесі, роботі та особистому житті. Бажаємо всім нових звершень і яскравих вражень в Новому році!

Ми вдячні за співпрацю і раді, що ви залишаєтеся з нами.



З найкращими побажаннями,

колектив заводу LATYMER

 





Также были приглашены к новогоднему поздравлению:
Виталий Кличко, мер Киева, Александр Кубраков, министр Инфраструктуры


Все материалы опубликованы без правок редакцией и принадлежат их авторам. Редакция не несет ответственности за опубликованные материалы
 
 
Интересные новости:
12.01.2022
30708
Глава правления - президент ХК «Киевгорстрой» Игорь Кушнир рассказал о сложивш...
30.12.2021
36198
Алексей Чернышов, Министр развития общин и территорий Украины поделился итогами работы Министерства ...
11.01.2022
30567
Президент строительной палаты Украины, Герой Украины Петр Шилюк рассказал об итогах 2021 года для ст...
21.03.2024
6550
Ольга Ворона, директор ТОВ «Пенетрон Україна» розповіла, як в умовах війни змінилас...
19.02.2024
3149
Дізнайтесь більше про новітнє рішення від "БІГ-СІТІ ЮА" у сфері водовідведення, його переваги та осо...
19.01.2024
22628
Анна Гонтаренко, ТВО виконавчого директора Асоціації Український Центр Сталевого Будівництва поділил...