РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.480 39.830 39.602
EUR 42.300 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Ruukki прагне до найкращої якості від проектування будівлі до поставки товарів

Аспекти якості Ruukki та клієнтський досвід, як ознака успішної роботи
4565 23.02.2023 в 01:26


Якість – це честь для Ruukki. Обслуговування клієнтів до та після продажу, цифрові інструменти та доступність інформації для клієнта - підхід до якості. Найвища якість також включає професіоналізм наших співробітників, своєчасність доставки та те, як ми виправляємо свої помилки. Ми хочемо, щоб клієнтський досвід відрізняв нас. Наша мета - не тільки задовольнити очікування клієнтів, але й перевершити їх.



Багато аспектів якості

«Якість має різне значення для різних людей. Для власника будинку, наприклад, важливими аспектами є бездоганний зовнішній вигляд будівлі та покрівлі, довговічність і мінімальні вимоги до обслуговування даху», — говорить Мійса Ніємінен, фахівець з якості Ruukki.

Однак для дизайнерів і архітекторів якість означає наявні інструменти проектування та візуалізації, елементи BIM у колекціях продуктів і 3D-моделі.

Крім клієнтів і дизайнерів, якість також відображається в повсякденному житті наших партнерів по співпраці.

«Для транспортних компаній якість означає упаковку продукції таким чином, щоб дозволити надійно закріпити вантаж і не пошкодити продукцію під час транспортування. Однак для монтажних компаній високоякісні продукти — це ті, які легко та безпечно монтувати, і монтаж яких відбувається без простоїв», — додає Мііса Ніємінен.

Для компаній якість продуктів, які вони рекомендують, прямо впливає на їх репутацію. До таких компаній можна віднести не тільки безпосередньо продавців, а також усіх фахівців циклу будівництва від архітекторів до інсталяторів.

В кінцевому залишку репутація - це той актив, котрий складно оцінити у вартісному вираженні, але який безпосередньо впливає на додаткові суттєві доходи та інші економічні вигоди.

Високоякісна сталь і дизайн забезпечують якість

Висока якість будівельної продукції Ruukki починається вже на креслярській дошці та ґрунтується на багаторічному досвіді в металургійній та будівельній промисловості. Високоякісна продукція починається з високоякісної сталі та досвіду в поєднанні з майстерним дизайном продукту.

Фаза проектування впливає на можливість встановлення виробу, термін експлуатації, обслуговування, екологічність і зовнішній вигляд. А якість продукції Ruukki ще й відображається в тривалому терміні служби та надійності. Крім того, вся продукція має маркування, яке відповідає вимогам ДСТУ.

Клієнтський досвід як ознака успіху

Якісна продукція — це головний аспект якості Ruukki, тому що все, що ми робимо, впливає на сприйняття Ruukki нашими клієнтами та партнерами», — зазначає Мійса Ніємінен.

Показником якості також можна вважати те, що до замовника потрапляє саме та продукція, яка замовлена та доставлена ​​вчасно, працює відповідно до очікувань клієнта, а всі проблемні ситуації вирішуються швидко та ефективно.

Щоб постійно підвищувати якість наших продуктів і послуг, нам необхідно знати відгуки клієнтів про якість і успіх послуг і продуктів компанії, тому Ruukki регулярно проводить опитування клієнтів, вимірюючи рівень задоволення.

Ruukki прагне пропонувати найвищу якість і бути кращим партнером на ринку будівельних товарів. Моніторинг і вимірювання якості є невід’ємною частиною щоденного управління в Ruukki. Ми завжди визначаємо основні причини відгуків і скарг, щоб запобігти повторному виникненню проблем. Дістатися до вершини та залишатися на високому рівні вимагає постійної пильності.

Ось чому Ruukki гарантує якість у всьому, що ми робимо щодня.


Джерело: Ruukki
Інформацію опубліковано на правах реклами 

 
 
Интересные новости:
25.01.2023
3808
Ассортимент строительных материалов и преимущества сотрудничества с магазином «КУБ»...
22.01.2023
3599
Команда Build Portal вітає з Днем Соборності України!...
19.01.2023
1665
У виданні буде зібрана інформація про результати минулого року у торговельному, офісному, готел...
25.04.2024
1140
«Бетон від Контур» використовує тільки високоякісні компоненти та контролює кожен етап в...
01.04.2024
3291
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
4067
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...