РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Помилки при виборі меблів для дому

Попередній вибір та покупка меблів для облаштування дому – це одночасне приємне та складне завдання. Той, хто захоплюється дизайном та має відмінний смак, без проблем справляється з організацією простору в будинку чи квартирі.
1969 26.08.2022 в 11:45



Найчастіше питання вибору меблів є проблемою особистих переваг. Кожен щось любить чи хоче зробити з дизайну інтер'єру щось унікальне. Багато оригінальних пропозицій можна знайти в магазині meblihit, де є поділ на категорії. Кожен варіант меблів доповнюється детальними характеристиками, параметрами та фотографіями. Додаткову інформацію можна отримати у консультантів.


Функції та комфорт

Деякі орієнтуються при виборі меблів виключно на модні тенденції, що є помилкою. При цьому забувається про комфорт та функціонал. Не рекомендується купувати крісло лише тому, що воно має бути елементом дизайну інтер'єру. Воно не використовуватиметься і стане зайвим елементом у квартирі чи приватному будинку.


Неправильні виміри

Ще одна проблема, коли виміри проводяться «на око». Ще при аналізі базових критеріїв вибору дивана або інших м'яких меблів потрібно врахувати розміри. Наступні критерії вибору такі:

  • дизайн та оформлення;
  • вид тканини, що використовується;
  • механізм розкладання;
  • додаткові функції.

Новий елемент меблів у приміщенні не повинен обмежувати прохід або створювати проблеми під час виконання природних операцій. Чи не буде крісло або диван заважати дверцятам шафи і навпаки. Коли готових варіантів під габарити немає, то доведеться замовляти меблі в індивідуальному порядку.


Спосіб життя

Мрія деяких жінок – великий білий диван із подушками. Але не завжди враховуються деякі фактори, такі як наявність домашніх тварин та маленьких дітей. Білий колір не стане практичним рішенням, хоч і оригінально виглядає в інтер'єрі. В цьому випадку краще купити меблі темних відтінків, адже це практично та вигідно.

Якщо на кухні мало місця, але часто приходять гості, то потрібно купувати не повноцінний обідній стіл, а розкладний. За потреби він збільшується в розмірах. Коли в людини мінімум особистих речей, тоді і шафа не повинна бути габаритною. Це дозволить заощадити простір та звільнити його під інші цілі.


Комплекти меблів

Не завжди раціональне рішення, адже в комплектах часто є предмети, які не є необхідними для людини. Іноді матеріали, дизайн та структура виконання не відповідатимуть загальним принципам дизайну інтер'єру. Тому краще все придбати окремо.


Джерело: МЕБЛІХІТ
Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
25.01.2021
1838
Как подыскать оптимальные варианты исполнения мебели и аксессуаров...
05.03.2024
1011
Люк невидимка під плитку є чудовим варіантом для приховування різних вузлів. Дізнайтесь більше ...
31.01.2024
548
Домашня обстановка з часом не викликатиме яскравих емоцій та гарного настрою, тому доведеться щось з...
0001