РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.535 EUR: 42.310
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.535
EUR 40.000 41.000 42.310
USD 39.400 39.830 39.535
EUR 42.200 42.730 42.310
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Без блекауту. Як українці переходять на автономні системи електроживлення

Дізнайтесь більше про автономні системи електроживлення, які користуються все більшою довірою серед українців
924 02.10.2023 в 12:53


В попередній осінньо-зимовий період Українці максимально рятувалися портативними зарядними станціями, серед яких найбільшою довірою користувалися рішення EcoFlow. Цього сезону просто «резервного живлення» замало і користувачі почали активно встановлювати стаціонарні системи живлення.

Одним із таких рішень стала система енергонезалежності EcoFlow Power Kit ємністю від 2 до 15 кВт*год. Як повідомляють в офісі Robotics Distribution, ексклюзивного дистриб`ютора EcoFlow в Україні, станом на зараз інтегровано понад 150 одиниць обладнання. І серед клієнтів такі бізнеси як “Хенкель Україна”.

“Впродовж крайніх чотирьох місяців ми забезпечуємо наші потреби в електроенергії завдяки. Встановили комплект з 2-ма акумуляторами загальною ємністю 10 кВт*год та 4-ма сонячними панелями потужністю по 400 Вт кожна. Цієї системи достатньо, щоб живити освітлення будинку, систему охорони, інтернет, підтримувати постійну роботу бойлера, трьох холодильників, мікрохвильової печі, чайника, гаджетів впродовж доби”, — ділиться користувач з Києва. - “Ще один плюс - компактність та модульність. Система не займає багато місця і її можна встановити практично в кількох квадратах приміщення. Легко підключається до існуючої електромережі будинку, що дуже спрощує роботу.”

Power Kit включає в себе LFP-акумулятори, центральний хаб підключення, консоль управління та розподільчу панель змінного/постійного струму. Зазвичай Power Kit інтегрується як система повного циклу разом із сонячними панелями, гарантуючи до 50% генерації необхідної енергії взимку та 100% влітку.

“Приємний факт для власників систем: можливість встановлення подвійного лічильника, який дозволить надлишкову електроенергію продавати у централізовану мережу. Закон про Net Billing вже прийнятий і має запрацювати десь за півроку. Якщо ж говорити про можливості власників квартир, до з іншим рішенням EcoFlow PoweSream клієнти можуть напряму живити квартиру електроенергію від сонячних панелей (без накопичувачів) чи в світлий час доби продавати її в центральну мережу”, — ділиться Сергій Сілін, бренд-менеджер EcoFlow.

EcoFlow Power Kit - перша інтегрована система енергозабезпечення типу "plug and play", спеціально розроблена для надання енергетичної автономності будинкам і трейлерам в Україні та всесвітньому сплеску попиту на модульне житло. Ця система дозволяє користувачам обирати локацію і уникнути довгих процесів погоджень та прокладання ліній електропередач.

“З 2022 року Україна має авторизований сервісний центр EcoFlow. В поточному сезоні сформували команду сертифікованих інсталяторів стаціонарних систем енергонезалежності. Треба розуміти, що гарантійний термін для Power Kit  5 років, який поширюється і на акумулятори, і на хаб, практично на все, крім кабелів. Весь цей час і після ми маємо бути поруч з клієнтом. Тому професійний сервіс — на першому місці”, — Валерій Яковенко, співзасновник Robotics Distribution.

Наразі EcoFlow анонсує вихід на ринок України новинки трифазної системи енергонезалежності PowerOcean. Презентація якої відбудеться вже 18 жовтня  в рамках EcoFlow Energy Day 2023 (Київ).

 

Джерело: ecoflowukraine.com 
Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
25.09.2023
1034
Применение автоматизированных средств давно является основой комфорта для постояльцев. Одним из таки...
17.04.2024
359
ТОП вариантов подарков и рекомендации по их подбору...
02.02.2024
253
Узнайте об основных критериях, которые следует учитывать при покупке пылесоса...
0001