РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.480 39.830 39.602
EUR 42.300 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Представилено унікальні комплексні рішення для захисту та гідроізоляції бетону (ВІДЕО, ІНФОГРАФІКА)

Комерційний директор ПЕНЕТРОН УКРАЇНА Олександр Капилов розповів про особливості, переваги та сфери застосування комплексних рішень Penetron
3619 11.05.2023 в 08:18


Нещодавно відбулась зустріч будівельної спільноти в рамках BUSINESS CLUB КБУ. АНАЛІТИКА. ТЕХНОЛОГІЇ. МАЙБУТНЯ ВІДБУДОВА, під час якої комерційний директор Олександр Капилов презентував унікальну гідроізоляційну продукцію компанії, пояснив особливості її застосування при масовому будівництві.

Пан Олександр детально розповів про кристалічну гідроізоляцію - суміш активних інгредієнтів, що вступають у реакцію з водою та провокують створення водонерозчинних кристалів. Мільйони таких кристалів проникають вглиб бетону, зарощують пори, капіляри та усадкові тріщини до 0,5 мм йдучи на зустріч воді, тим самим ущільнюючи та зміцнюючи його структуру.

"Кристалічні технології Penetron значно знижують вартість будівництва, адже за рахунок самовідновлення бетону відпадає необхідність у його технічному обслуговуванні", - повідомив комерційний директор ПЕНЕТРОН УКРАЇНА.


Під час виступу Олександр Капилов розповів, про комплексні рішення Penetron для захисту та гідроізоляції бетону, серед яких:

  • Penetron Admix - кристалічна гідроізоляційна домішка для захисту бетону, яку використовують при зведенні як надземних, так і підземних частин та споруд вцілому. Admix гідроізолює всю товщу бетону вже на етапі будівництва. Це дозволяє відмовитись від традиційної рулонної гідроізоляції, що значно здешевлює та прискорює будівельний процес
  • Бетонітовий шнур Penebar - продукт, що був розроблений для захисту всіх статично навантажених холодних швів бетонування у будь-яких конструкціях. Має контрольоване розширення. Підходить до використання у будь-яких кліматичних та гідрогеологічних умовах. Легкий у монтажі і ефективний навіть при високому гідростатичному тиску 
  • Penecrete - гідроізоляційний матеріал, який дозволяє усувати будь-які недоліки бетонування, такі як: пори, усадкові тріщини та зони вимивання цементного молочка. До того ж Penecrete застосовується для гідроізоляції сталонавантажених швів і тріщин навіть при високому гідростатичному тиску
  • Peneplug - суміш, яка застосовується для усунення активних течій через бетон



Натисніть, щоб збільшити зображення

"Комплексне використання продуктів Penetron дозволяє значно знизити ризики і підвищити темпи будівництва. Доведено, що Penetron збільшує термін експлуатації бетону в складних умовах до 60 років", - повідомив експерт. 

Комерційний директор ПЕНЕТРОН УКРАЇНА також детально розповів про економічні та технічні фактори доцільності використання системи Penetron та сфери їх використання.

 



Підводячи підсумок, Олександр сказав: "За своєю будовою бетон пористий. Без надійного захисту від води. Корозія, розтріскування, замерзання та хімічні атаки призводять до руйнації бетону, використання кристалічних технологій дозволяє запобігти такому руйнуванню, знизити проникність бетону, підвищити його довговічність, нівелювати потребу технічного обслуговування, збільшити проектний термін служби бетону та скоротити карбоновий слід бетону в екології.

Таким чином, застосування матеріалів системи Penetron – дозволяє суттєво знизити фінансові та часові витрати при будівництві, забезпечивши при цьому високу якість гідроізоляції та захисту конструкції".





Джерело і фото: Build Portal 
Інформацію опубліковано на правах реклами

 
 
Интересные новости:
08.05.2023
1758
8 травня весь цивілізований світ відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій...
24.04.2023
3671
Комплексе рішення з повітронепроникності дозволяє створювати енергоефективні будівлі та додатково за...
18.04.2023
2311
З 1 січня 2023 року вступив у дію в повному обсязі Закон України №850-IX «Про надання будівель...
25.04.2024
1129
«Бетон від Контур» використовує тільки високоякісні компоненти та контролює кожен етап в...
01.04.2024
3290
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
4066
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...