РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Головне привітання до Дня будівельника від перших осіб галузі

Перші особи будівельної галузі, представники влади та компанії - лідери будівельного комплексу України вітають будівничих україни із професійним святом!
34952 14.08.2023 в 17:01


Головний комунікаційний майданчик будівельного ринку України Build Portal

представляє


ВІТАННЯ ВІД ПЕРШИХ ОСІБ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ І ЛІДЕРІВ РИНКУ





Щиро вітаю всіх будівельників з професійним святом - Днем будівельника!

Ви робите неймовірну роботу - відновлюєте нашу країну. Попри все тримаєте свій фронт та разом із воїнами пліч-о-пліч повертаєте життя у звільнені міста. А багато й хто взяв зброю в руки та боронить кордони нашої держави разом з побратимами.

Неймовірно вдячний тим, хто творить, працює, реалізує проєкти, будує плани на майбутнє, аби українці могли жити в європейській Україні.

Бажаю всім берегти себе, своїх близьких та Миру. А головне - віримо в ЗСУ, готуємося до нашої Перемоги та масштабної відбудови!


Лев Парцхаладзе,

Президент КБУ 



ЧИТАЙТЕ ВЕЛИКУ СПЕЦПУБЛІКАЦІЮ ДО ДНЯ БУДІВЕЛЬНИКА: ІНСАЙДИ ВІД ПРЕДСТАВНИКІВ ВЛАДИ ТА АНАЛІЗ РИНКУ ВІД ЛІДЕРІВ ГАЛУЗІ





Шановні колеги, друзі!

Щиро вітаю, працівників галузі, підприємств і організацій – членів Будівельної палати України з нашим професійним святом – Днем будівельника України.

Вже вдруге доводиться відзначати цей день в умовах військової агресії путінської росії проти нашої держави.

Ворог вже зруйнував і пошкодив тисячі житлових і соціальних споруд, розбомблені промислові і інфраструктурні об’єкти, пам’ятники архітектури, які ми і наші предки споруджували десятиліттями і століттями.

Значна частина наших колег-будівельників сьогодні зі зброєю в руках боронять нашу землю.

Перебіг воєнних дій в регіонах України позначився і на ході будівельних робіт, проте вони продовжуються там де це можливо в умовно безпечних місцях.

Будівельники України розуміють свою відповідальність і готуються до виконання великих обсягів робіт з післявоєнного відновлення населених  пунктів.

Переконаний, що спільними зусиллями за сприянням наших зарубіжних друзів і партнерів ми зможемо  запропонувати ефективні  механізми відновлення галузі, відбудови країни на сучасному європейському рівні.

Хочу висловити всім вам вдячність за витримку і самовіддану працю.

Бажаю здоров’я, миру та стабільності, віри у нашу Перемогу!


Щиро,                              

Петро Шилюк,
Президент Будівельної палати України,
Герой України

 



Фронт відновлення та відбудови нашої держави  – за представниками цієї професії. Бажаємо сил, натхнення та незламності! Дякуємо за зусилля, спрямовані на розвиток інфраструктури та розбудову українських міст та віримо у нашу спільну перемогу!


Олександр Новицький,
Голова Державної інспекції архітектури та містобудування України






Компанія «Інтергал-Буд» щиро вітає усіх представників галузі з Днем будівельника. Ці півтора року стали надскладними, але ми впевнено відповідаємо на виклики часу, розвиваємось, рухаємось уперед. Бажаємо колегам залізобетонної стійкості та наснаги продовжувати працювати заради галузі та усієї нашої країни.   


Анна Лаєвська,
комерційна директорка «Інтергал-Буд» 




Від усього серця звертаюсь з надією, що Бог збереже нас та нашу Державу  в вірі, мирі, в здоровому глузді, дієздатності  та достатку ! Зі Святом НАС!


Олексій Кулагін,
керуючий власник девелоперської компанії "Омокс"








Шановні колеги!

З нагоди Дня будівельника хочу висловити щиру вдячність кожному з вас за вашу невпинну працю та відданість, незважаючи на ті складні обставини, які сьогодні оточують нас. Навіть у цей надважкий час ми не припиняємо свою діяльність та продовжуємо надавати якісні послуги нашим шановним клієнтам.

Переконаний, що вірним шляхом є продовження роботи та забезпечення високого рівня якості кожного виробу, який випускає наш завод.

Особливо важливо відмітити нашу металочерепицю, що завдяки своїй надійності та довговічності вже завоювала довіру сотні тисяч клієнтів. Ми знаємо, що в цей складний період покрівельні потреби набувають особливої актуальності, і прагнемо надавати найкращі рішення для забезпечення надійної покрівлі на будь-якому об'єкті.

Наші зусилля вже матеріалізувалися у благодійну допомогу з відновлення пошкоджених покрівель. SSAB та її дочірня компанія Ruukki Construction надали покрівельні матеріали для реконструкції будинків, пошкоджених російською агресією в Україні, це більше 9000 квадратних метрів металопрофілю, який було виготовлено на заводі Ruukki в с. Копилів зі сталі SSAB. Ми розуміємо, наскільки важко людям, які втратили свої домівки, і хочемо надати практичну допомогу та підтримку в цей складний момент.

Разом ми зможемо подолати усі труднощі та забезпечити надійну та міцну покрівлю для тих, хто цього потребує. Нехай наша спільна праця приносить комфорт, безпеку та позитивні зміни у життя людей, які стикаються з викликами цього складного часу.

З найкращими побажаннями,

Юрій Обух,
Дирктор ТОВ "Рууккі Україна"






Хочу привітати всіх колег із професійним святом та побажати перш за все Перемоги національної та особистої !

Наразі ми живемо в часи складні, але трансформаційні: наша держава і всі ми змінюємося. І хочу побажати, щоби зміни ці були лишень на краще!

Війна це час сміливих: сміливих на передовій та в тилу. Всі ми – українці – нація сміливих і самодостатніх людей! За нами правда, а значить і перемога!   

Бажаю нових сміливих проектів, успішних кейсів та Значних здобутків!

Борітеся й поборете – Кобзар знав, про що говорив.


Ольга Ворона,
директор ТОВ "Пенетрон Україна"





Всіх будівельників вітаю з професійним святом! Ваша праця є фундаментом для розбудови та відбудови міст, створення житлових, інфраструктурних та промислових об’єктів. Ваші зусилля допомагають нам жити комфортно та безпечно. Нехай ваші проекти завжди будуть успішними, а ваша майстерність визнана та вдячна. Бажаю вам натхнення та нових досягнень у вашій благородній справі. 


Богдан Рублюк,
Виконавчий директор "Фомальгаут-Полімін",
член Ради директорів КБУ





Шановні колеги, вітаю всіх з Днем Будівельника.

У всі часи професія будівельника незмінно користується повагою в суспільстві і завжди асоціюється з творенням. Наша робота має величезне значення для соціально-економічного розвитку в Україні. Від неї безпосередньо залежить добробут жителів нашої країни, їх впевненість у завтрашньому дні!

Бажаю прекрасних і постійних замовлень, відмінного інструменту та спецтехніки, здоров’я, сил і чудового настрою, щоб будь-яке будівництво починалося весело, проходила успішно і закінчувалася вчасно.

Відбудуємо УКРАЇНУ разом!

 

Директор компанії А/О Евробетон
Португальський Андрій Леонтійович 





Мої вітання, із професійним святом всіх будівельників!

Оптимізму, терпіння і натхнення моїм колегам!

Продукти, які пропонує наша компанія на будівельному ринку складає незначний сегмент і на думку експертів до 24 лютого річний обʼєм складав не більше 100 мільйонів евро,але 30 років назад його не було зовсім.

Війна на мою думку поділила всіх підприємців на три категорії: оптимісти — залишились ,шукають і знаходять можливості; песимісти — переважно, за кордоном і поставили бізнес на паузу, я б сказав  «на канікулах» ,і третя частина в режимі  «біології».

Щодо клієнтів, то приватний сегмент більш інертний, а промисловий сегмент ризикує і швидше приймає рішення. Конкурентне середовище досить концентроване, монополісти ринку (білоруська і російська компанія) «перевзулись» і роблять спроби  повернути долю ринку , українські колеги шукають і знаходять правильні рішення.

Наша компанія перебувала в режимі невизначеності три тижні, але з середини березня ми розпочали будівництво нового заводу на Заході України «Еврогант» 12000 м.кв , а в кінці місяця відновили роботу на першому заводі в Броварах  3500м.кв ,а вже 14 квітня зібрали перші ворота на новому заводі.

Розуміємо, що віру в наше майбутнє здобувають наші воїни, ми їм щиро вдячні і допомагаємо матеріальним забезпеченням. Зберегли структуру, працівників, поновили логістику і виходимо на довоєнний рівень . Тепер про стійкість, - переважно залежить від лідерів, за їх діями уважно слідкують колеги, клієнти, постачальники і тд. Тепер про державу і підтримку, на першому етапі достатньо не втручання, думки з цього приводу є але то трохи далі.

Продукти компанії (ворота , ролети , автоматика ) на воєнний час потребують змін. Розробляємо моделі найбільш витривалі до руйнувань , автоматику із резервним живленням , готуємо економічні і прості рішення для монтажу , ремонту .Розробляємо нові продукти, які будуть актуальні у відбудові, а також конкурентні на інших ринках. Відкрили нову компанію для постачання комплектуючих іншим виробникам ,а також організували продаж матеріалів необхідних для відновлення роботи пошкоджених війною обʼєктів. 

 

З повагою генеральний директор,
ГК "Гант" Сергій Стеценко




Мої дорогі колеги, сьогодні наше свято і я сердечно вітаю Вас з Днем будівельника!

Бажаю Вам  цікавих проектів, гарних замовлень. А ще хочу побажати будувати  великі  плани на особистий успіх, з кожним днем зміцнювати фундамент свого щастя, з кожною новою  справою відточувати свою майстерність.

Праця  будівельників – запорука розвитку економіки нашої країни.

Мирного неба, щоб якомога швидше розпочалася відбудова України!

До Перемоги!

Петро  Куліков
ректор Київського національного університету будівництва і архітектури 




Шановна будівельна спільното!

Сердечно вітаємо Вас з професійним святом – ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА! І користуючись цією нагодою, висловлюємо слова вдячності та поваги представникам галузі.  

Колеги, Ви робите великий вклад у відновлення інфраструктури України, навіть за таких складних економічних умов воєнного стану! При цьому не шукаєте виправдання, а крок за кроком робите свою таку важливу справу та робите її максимально ефективно і це викликає захоплення.   

Без перебільшення можна вважати, що будівельна галузь це один з головних показників розвитку та стабільності будь-якої країни. Для України, особливо зараз, це вкрай важливо, адже багато пошкоджених інфраструктурних об'єктів потребують свого відновлення. Але ми впевнені, що спільними зусиллями ми виженемо ворога з нашої землі та відбудуємо швидше та навіть краще ніж було. 

Віримо у Ваш професіоналізм та бажаємо безмежної витримки й надалі досягати нових вершин! ПЕРЕМОГИ!  


Зі святом!

Павло Качур,
голова Асоціації виробників цементу України «Укрцемент»




Шановні колеги, ділові партнери, друзі!

Професія будівничого завжди була і залишається однією з найбільш важливих для людства. Та у час російської збройної агресії проти України, значення будівельної галузі особливо важко переоцінити.

Відомий факт, що першим після героїв-військовиків на звільнену від ворога землю приходить будівельник. Саме вашим рукам та інтелекту, майстерності й завзяттю належить відроджувати нормальне життя для мільйонів українців, змушених покинути свої домівки, рятуючись від війни. Ви піднімаєте з руїн міста, містечка, села, ви повертаєте надію у серця наших людей. Важка, але почесна місія! Бажаю кожному з нас із честю виконувати те, що нам усім належить.

Житлове будівництво може і повинно повернути собі роль серця економіки, одного з центрів майбутнього економічного зростання України. Запорукою цього має стати спільна праця органів влади, зокрема, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, законодавців, місцевого самоврядування, неурядових спільнот будівельників, представників профільної науки. Держмолодьжитло як провідна інституція, на яку покладено реалізацію державної житлової політики, працюємо, щоб зробити свій внесок у міцний фундамент нової сучасної країни.

Будуйте міцно, на віки, цеглина до цеглини зводьте сучасні оселі для українців. За стіною зведених вашими руками надій нехай затишно почуваються мир, спокій, затишок і в домівках кожного з вас.

Успіхів у нелегкій праці, шани від людей, для яких ви працюєте, міцного здоров’я, щастя в родинах!

Міцного здоров'я, сил, життєвої енергії, достатку! І головне – нашої Перемоги!

 

З вірою в Перемогу і сподіванням на плідну співпрацю у відродженні країни,

Сергій Комнатний,
голова правління Держмолодьжитла 




Друзі!

Вітаю вас із професійним святом — з Днем будівельника України!

Ваша робота ніколи не залишається непоміченою: її результат — це все, що нас оточує. Це міста і села, в яких ми живемо. Це дитсадки і школи, в яких вчаться наші діти. Це музеї і театри, в яких ми дізнаємося більше про себе. Без вашого внеску неможлива і реалізація програм Фонду енергоефективності. Дякуємо, що разом з нами пліч-о-пліч будуєте енергонезалежну країну.

В умовах повномасштабної війни в Україні перед вами постали нові надскладні виклики. Відновити зруйновані житлові будинки та історичні пам’ятки, полагодити пошкоджену інфраструктуру, вибудувати нову, логічну візію будівельної галузі країни — впевнений, що всі ці завдання вам під силу розв’язати.

Дякую за ваш внесок у побудову майбутнього України! Разом можемо більше!

 
Єгор Фаренюк,
директор Фонду енергоефективності











Наші темні часи освітлюють традиційні свята. Тому я радий, що у колотнечі буремних днів ми не забуваємо про особливі професійні дати. Шановні колеги, з нагоди Дня будівельника прийміть найтепліші і найсердечніші вітання. Ви не зупиняєтесь, піднімаєте на вищий щабель значення професії — важливої для України, вкрай потрібної зараз людям. У The Wall-Ukraine впевнені, ви відбудуєте країну за принципом «Build back better», тобто «відбудувати краще, ніж було».

Бажаємо сил вам, здоров'я. Нехай енергія б’є ключем! Зичимо професійних звершень, унікальних проєктів та успіхів в житті. Миру вам і вашій родині!

З великою шаною хочемо подякувати будівельникам, які зараз у складі ЗСУ продовжують виборювати перемогу! Ви - неймовірні атланти, гартовані величчю своєї професії.Чекаємо на вас, щоб разом відродити та зміцнити Україну.
Ми не втратимо спогади про тих, хто віддав своє життя в ім’я нашого майбутнього! Світла та вічна пам'ять героям!

Слава Україні!

З повагою - Віталій Грусевич,
Голова правління The Wall-Ukraine 





Шановні колеги, друзі та однодумці!

Від імені Громадської спілки «Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів» хочу щиро привітати всіх будівельників України із їх професійним святом! Військове лихоліття безжалісно відірвало велику кількість фахівців цієї найнеобхіднішої професії від побудови умов життя українців. Багато з них є у лавах ЗСУ, ТРО, стали волонтерами, але мріють повернутися до своєї мирної праці на благо суспільства.

До війни одіозні псевдо-громадські активісти та псевдо-журналісти майже навічно принизили професію будівельник до жахливого й несправедливого титулу «злобудовник». Наразі ж суспільство та міжнародні донори саме на Вас покладають обґрунтовані надії не лише на відбудову втрачених будівель та споруд, а й на стрімку зміну парадигми архітектурного оточення людини у відповідності до гідних українців взірців ошатності, архітектурного смаку, довговічності, технологічної досконалості й безпечності.

Ви це подужаєте! Вітчизняні виробники будматеріалів максимально готові забезпечити всі будівельні майданчики найкращими матеріалами, готовими конструкціями й штучними елементами! Мирна праця потребує саме таких майстрів своєї справи – тримаймося у єдності – тоді подолаємо всіх ворогів, суспільних паразитів та доведемо народові України – українці гідні найкращого! 


Костянтин Салій,
Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів





На жаль, кожне свято нині – завжди з відчуттям смутку й болю. На наші часи випали надзвичайні випробування, на наших очах руйнується і за лічені секунди знищується неймовірна праця не однієї тисячі й не одного покоління будівельників. Ми втратили рідних, друзів, колег…

Але я бажаю, щоб цей смуток породжував жагу жити, боротися, відновлювати, покращувати й творити нове, з повагою до спадщини і з думками про майбутнє. Це неможливо без кожного, хто дотичний до будівництва, а значить і до розвитку нашої країни. Хочу побажати всім найшвидшої перемоги України та миру й подякувати тим, хто будує і відбудовує країну або ж змінив робочий одяг на військову амуніцію і стоїть на її захисті!


Тетяна Антонюк,
головна редакторка Commercial Property

 

 
 
 
 
Интересные новости:
28.08.2023
103821
Build Portal зібрав думки будівельної еліти, профільних експертів та представників влади, які мають ...
15.08.2023
9412
Олена Шуляк, народний депутат, Голова профільного комітету ВР з питань організації державної влади, ...
14.08.2023
8650
Петро Шилюк, Герой України, президент Будівельної палати України розповів, як перебіг воєнних д...
21.03.2024
6559
Ольга Ворона, директор ТОВ «Пенетрон Україна» розповіла, як в умовах війни змінилас...
19.02.2024
3206
Дізнайтесь більше про новітнє рішення від "БІГ-СІТІ ЮА" у сфері водовідведення, його переваги та осо...
19.01.2024
22640
Анна Гонтаренко, ТВО виконавчого директора Асоціації Український Центр Сталевого Будівництва поділил...