РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.670 EUR: 42.520
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.670
EUR 40.000 41.000 42.520
USD 39.450 39.830 39.670
EUR 42.280 42.850 42.520
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Лінійне водовідведення в Україні від "БІГ-СІТІ ЮА"

Дізнайтесь більше про новітнє рішення від "БІГ-СІТІ ЮА" у сфері водовідведення, його переваги та особливості
3193 19.02.2024 в 08:23


Юрій Шевага, директор «БІГ-СІТІ ЮА» розповів про впровадження передових рішень і  стічних вод UTube Drain від румунського виробника Axhellє.

Війна кардинально змінила географію та обсяг будівельного ринку, спричинила впровадження європейських правил у будівництво, змусила переглянути нормативну базу, а також відкрила нові напрямки діяльності для будівельних компаній в Україні.  Завдяки бюджетним і донорським коштам найшвидше відновлюється будівництво та реконструкція інфраструктури, передусім мостів і об’єктів соціального призначення.

Компанія «БІГ-СІТІ ЮА» - лідер ринку та є експертом в сфері водовідведення та водоочистки стічних вод з різних поверхонь. У 2023 вдалося взяти участь у будівництві ключових інфраструктурних об'єктів країни, поставляючи матеріали і системи, які дозволяють економити до 30% витрат при влаштуванні водовідведення. 

Цьогоріч «БІГ- СІТІ ЮА» виводить на ринок нову лінійку продуктів лінійного водовідведення UTube Drain від румунського виробника Axhell. Система відповідає допустимому навантаженню від 1,5 до 90 тонн (клас навантаження E600-F900), відповідно до ДСТУ Б EN 1433:2016 та аналогічного європейського стандарту EN 1433-2008.



Які основні переваги UTube Drain проти інших систем водовідведення, які доступні на ринку?

  • Суцільна чавунна воронка, яку неможливо зруйнувати навіть при суттєвому перевищенні навантаження і помилках монтажу.
  • Ухил лотків лімітований, що призводить до застосування лотків великого гідравлічного перетину.
  • У UTube ухил труби можна змінювати в залежності від потреб проєкту і великі обсяги стоку приймати у менший гідравлічний перетин ніж при застосуванні каналів.

Матеріал воронки й труб дозволяє використання системи у прибережній морській зоні, в агресивному середовищі на відміну від звичайних бетонних лотків, котрі потребують внесення змін в компоненти бетону для підвищення стійкості до солей та інших активних речовин. Це дозволяє застосовувати UTube на більшій кількості об’єктів за типами.

Обслуговування здійснюється традиційними системами і механізмами для експлуатації каналізаційних колекторів. Гнучка система, дозволяє легко підключати у UTube будь-які інші типи водовідведення.



Які типи будівель або проєктів є найбільш підходящими для використання UTube Drain?

Діаметри труб в UTube від 160 мм до 1000 мм, а ширина решітки 40 мм, тому система знайде застосування на об’єктах від приватного обійстя до автомагістралей і аеропортів та чудово впишеться в дизайн об'єкта.



Як проходить процес монтажу UTube Drain і як він спрощується в порівнянні з іншими системами водовідведення?

Існує 2 варіанти монтажу UTube. Повне армоване бетонування застосовується при навантаженні F900, так само монтуються і традиційні канали. При меншому класі навантаження можна значно спростити монтаж UTube – встановивши трубу системи UTube у траншею, виконавши зворотну засипку з увільненням піском і встановивши під чавунну воронку розподільчу бетонну плиту. Тобто на відміну від традиційних каналів, при монтажі котрих, необхідно два - три етапи бетонування: фундамент; встановлення каналів на фундамент з бічним бетонуванням та остаточно виконання обійми при встановленні UTube достатньо одного етапу бетонування та можливо використання розподільчих плит заводського виконання. Елементи системи UTube мають невелику вагу, що дозволяє виконувати монтаж без застосування кранів та інших підйомних механізмів, навіть при застосуванні системи великого гідравлічного перетину.



Які плюси та мінуси має UTube Drain порівняно з іншими системами на ринку, і чому клієнти мали б обрати саме цю систему?

Недолік UTube Drain, це не знайоме рішення для багатьох замовників, проєктантів та будівельників на ринку України. У всьому іншому – суцільні переваги!

Сьогодні до «БІГ-СІТІ ЮА» звертаються замовники та проєктувальники, які планують реконструкцію чи будівництво нових мостів, доріг вже найближчим часом і більшість з них надають перевагу сучасним технологіям та якісним матеріалам у своїх проєктах.

Фахівці «БІГ-СІТІ ЮА» надають технічні рекомендації, виконують проєктування, пропонують оптимальні рішення для водовідведення та очистки стічних вод з інфраструктурних та промислових об'єктів. Звертайтесь!

Джерело: «БІГ-СІТІ ЮА»
Інформацію опубліковано на правах реклами

 

 
 
Интересные новости:
19.01.2024
22638
Анна Гонтаренко, ТВО виконавчого директора Асоціації Український Центр Сталевого Будівництва поділил...
02.01.2024
22189
Наталя Козловська, заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України розповіл...
08.01.2024
23166
Олександр Кубраков, Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку г...
21.03.2024
6556
Ольга Ворона, директор ТОВ «Пенетрон Україна» розповіла, як в умовах війни змінилас...