РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.788 EUR: 42.382
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.788
EUR 40.000 41.000 42.382
USD 39.670 39.998 39.788
EUR 42.260 42.900 42.382
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Главное новогоднее поздравление от первых лиц строительной отрасли

В преддверии 2021 года первые лица строительной отрасли, представители власти и компании - лидеры строительного комплекса Украины поздравляют с наступающими праздниками, делятся новыми планами и надеждами
66103 31.12.2020 в 06:24

Дорогие друзья, коллеги и партнёры!


Завершается очень необычный и очень непростой год, который показал всем нам, как важно
всегда быть готовым к изменениям, с готовностью отпускать старое и видеть возможности в новом. Этот год многое рассказал нам о нас самих – показав нам наши сильные и слабые места, спросив за промахи недоработки и проверив на стрессоустойчивость.


Примите наше искреннее восхищение тем, как большинство из вас проходит все эти непростые испытания! Вашей самоотдачей, оптимизмом, креативным подходом и готовностью достигать целей в самых непредсказуемых ситуациях!

Пусть наступающий год заслуженно вознаградит вас за стойкость новыми проектами, воплощением самых смелых идей, надежными партнерскими отношениями и благодарными заказчиками! Здоровья, теплого семейного счастья и новых свершений во всех начинаниях!


С Новым годом!                                                                                                                                                                     Екатерина Никитина,
основатель Build Portal,
президент Best Media Group



ЧИТАЙТЕ: ИТОГИ ГОДА И ПЕРСПЕКТИВЫ СТРОИТЕЛЬНОЙ ОТРАСЛИ В 2021: ИНСАЙДЫ И ПРОГНОЗЫ ОТ ПЕРВЫХ ЛИЦ СТРОИТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСА

 




Главная коммуникационная площадка строительного рынка Украины Build Portal

представляет

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПЕРВЫХ ЛИЦ ОТРАСЛИ И ЛИДЕРОВ РЫНКА




Друзі!

2020-й не був поганим роком, він просто був іншим для нас усіх. Ми мали нагоду багато чого переосмислити. Деякі недооцінені речі стали для нас важливими. Ми відчули наскільки важливим є живе спілкування, обійми, а також здоров’я. Чи не вперше ми захотіли, щоб дороги між тими, кого любимо, стали меншими. І завдяки “Великому будівництву”, це почало ставати реальністю.

Для будівельної галузі рік, що минає, по-доброму став знаковим: ми розпочали процес впровадження 305-го регламенту ЄС, без якого просто неможливий “промисловий безвіз”, активно продовжуємо цифровізацію у будівництві та запустили  першу чергу Єдиної державної е-системи. Наше будівництво стає сучасним. У 2021-му ми запланували оновлення ДБН-ів, що істотно прискорить процес модернізації наших об’єктів. Можливо, не так швидко як хотілося, але точно впевненими кроками, ми рухаємося до того, щоб наш будівельний ринок не поступався якістю світовому. І маю внутрішню впевненість: скоро так і буде.

Нехай у 2021-му попри всі можливі виклики, ми будемо разом. Бо коли ми підтримуємо та чуємо один одного — змінювати світ стає простіше і цікавіше. Бажаю усім натхнення для добрих справ, а також міцного здоров’я!


Олена Шуляк,
заступниця голови Комітету Верховної Ради
України з питань організації державної влади,
місцевого самоврядування, регіонального
розвитку та містобудування




Дорогі друзі та колеги!

Вітаю всіх із прийдешнім Новим 2021 роком і Різдвом Христовим!

Будівельна галузь – це локомотив економіки України. І нам дуже важливо продовжувати її реформування та розвиток.

Незважаючи на складний минаючий рік та пандемію, галузь витримала і стала сильнішою! Коронакриза підвищила попит на деякі сегменти комерційної нерухомості, Перш за все – логістичної. Також активно розвиваються нові формати нерухомості. Зараз в Україні настав час розвитку коворкінгів, саме вони затребувані як ніколи.

Україна впевнено закріпила свої позиції на 20 місці в останньому рейтингу Doing Business за показником «Отримання дозволів на будівництво» з 190 країн.

Так, попереду лишилося багато викликів. Зокрема, реформування держархбудконтролю. Але активні зміни незабаром відбудуться і будівельний бізнес це побачить.

Бажаю міцного здоров'я, щастя, наснаги та успіхів у досягненні поставлених цілей.

А головне - стабільності і впевненості у завтрашньому дні!

 

З повагою,
Президент Конфедерації будівельників України
Лев Парцхаладзе





Шановні друзі, колеги!

Радий нагоді поздоровити вас з Новим 2021 роком та побажати передовсім доброго здоров’я, бадьорості і наснаги – це найголовніше на сьогодні. 

Нехай рік прийдешній буде позначений новими здобутками будівельної галузі, принесе щастя, добробут  у кожну збудовану нами оселю.

Шановні колеги, сподіваємось, що наступний рік дозволить усім нам працювати ефективніше, нарощувати обсяги виробництва, досягати кращих показників для розвитку нашої галузі та економіки держави в цілому.

З Новим роком і Різдвом Христовим!

 

П.С Шилюк,
Президент Будівельної палати України                
Герой України




Искренне поздравляю новогодними праздниками и Рождеством Христовым!

Уходящий год был непростым. Пусть в нем останутся все неприятные сюрпризы, трудности и проблемы. И новый 2021 принесет всему миру и каждому из нас здоровье и стабильность. А каждой семье - уверенность в завтрашнем дне, согласие и взаимопонимание.

Желаю неисчерпаемого оптимизма, крепкого здоровья, душевного спокойствия и счастья! Пусть в новогоднюю ночь исполнятся все желания!

 

С уважением,
Глава правления - президент
ХК «Киевгорстрой» Игорь Кушнир





2020 рік запам'ятався масштабними змінами ринку, новими перспективами і глобальними викликами. Але нам вдалося показати чудові результати. По-перше, під час карантину будівництво не зупинялося ні на день, дотримуючись всіх рекомендацій з безпеки здоров'я МОЗ. По-друге, за 2020 рік ми успішно ввели в експлуатацію 3 будинки і зараз в активній стадії будівництва ще 3 будинки. По-третє, в грудні 2020 року проект ЖК «Нова Англія» став переможцем головної будівельної премії IBuild в номінації "Кращий житловий комплекс європейського зразка". Це ще один доказ того, що нашій команді вдалося створити в Україні проект високої якості та рівня. Це стосується як якості життя і атмосфери, які ми успішно реалізували через унікальну архітектуру, концепцію комплексу, його наповнення, так і якість будівництва. Адже ми будуємо за технологією Royal House, що запатентована і вже отримала визнання в ряді європейських країн.

Новий рік - це завжди час підведення підсумків. Ми згадуємо краще, що було в минулому році: головні досягнення, великі і маленькі перемоги, реалізовані проекти та успішні починання. Але це ще й час змін. Ми будуємо грандіозні плани, думаємо про нові проекти і подальший розвиток.

Нарешті, новорічна ніч - це час чудес, коли збуваються найсміливіші мрії і найтепліші побажання. Нехай в новому році здійсняться ваші найзаповітніші бажання, нові ідеї отримають своє втілення, професійна удача завжди супроводжує вас у справах, а гарний настрій не покидає ні на хвилину.

Бажаємо вам, щоб ці зимові свята, а слідом і весь рік, були зігріті турботою та посмішками рідних і друзів, а вдома - затишком і теплом. Для нас, будівельників, кращими новинами в 2021 році будуть новини про новосілля. Нехай їх буде більше! Нехай в нових будинках будуть світло й радість, любов і достаток. З наступаючим 2021 роком!


З повагою, група компаній Royal House

 





Шановніи друзі і колеги!

Прийміть мої найщиріші вітання з наступаючим Новим 2021 роком!

Підбиваючи підсумки 2020, можу сказати що він був не простий для нас, але для нашого Університету ювілейний.

Ми відсвяткували 90-річчя КНУБА! З відомих причин нам не вдалося організувати повномасштабне святкування. Однак це ніяк не применшує значення як цієї визначної дати, так і значення самого університету для нашої держави і її економіки.

Протягом минулого року співробітники університету захистили 10 докторських та 46 кандидатських дисертацій, що набагато перевищує показники попереднього року. Це потужний науковий потенціал.

Також не поганий науковий доробок: за рік 1215 друкованих праць, у тому числі 39 підручників та навчальних посібників, 25 монографій, 1157 статей та тез доповідей. Ми йдемо до своєї мети: формування сучасного відкритого університету інноваційного типу з високим рейтингом, який, зберігаючи свою ідентичність, здатний генерувати сучасні знання, задовольняти попит суспільства на підготовку висококваліфікованих фахівців і науковців, а у перспективі – створення міжнародно визнаного освітньо-наукового центру на засадах інноваційності та фінансової стабільності. Реалізація такої амбітної мети потребуватиме великих зусиль і напруженої праці.

Нам є чим пишатися! Це означає що Київський національний університет будівництва і архітектури працює не дарма!

З Новим Роком, з Різдвом Христовим, дорогі будівельники!


З повагою,
Петро Куліков
ректор Київського університету
будівництва і архітектури







Шановні друзі!

Добігає кінця 2020 рік, час викликів для всього світу, період пошуку відповідей на ці виклики. Непростим став цей рік і для нашої країни загалом, і для Держмолодьжитла як інструменту житлової політики держави.

Картина світу не буває тільки чорна чи винятково біла. З одного боку, нам вдалося зберегти житлові програми в нашій державі. Водночас їх фінансування з державного бюджету країни не здійснювалося, тож українці купували житло значною мірою завдяки співпраці Фонду з органами місцевого самоврядування. Дякуємо місцевим владам за цю позицію, але сподіваємося й на зміну підходу центральної влади наступного року.

У дні таких великих свят хочеться бути оптимістами і сподіватися на краще. Тож давайте вірити в те, що рік новий принесе українцям реалізацію планів і здійснення мрій. І одна з найбільш поширених і заповітних мрій тисяч родин, після здоров’я і миру в країні, - це бажання мати власний затишний дах над головою, ту маленьку фортецю, яка захистить від бур і негараздів нинішнього світу. Скоротити, спростити шлях людини до власного житла – залишається головним завданням державної житлової політики і на 2021 рік.

Зі свого боку, Держмолодьжитло і в році новому працюватиме над тим, щоб кількість власників свого даху над головою рахували не сотнями, а десятками тисяч. Це не фантазія, а реальна можливість. Прийти до цього результату вже у новому році можна, якщо на те буде політична воля і мудрий державницький підхід до запитів людей.

Напередодні Нового року і Різдва Христового ми, колектив Держмолодьжитла, бажаємо вам міцного здоров’я, оптимізму, здійснення професійних і особистих планів! Нехай ці свята принесуть всім нам добробут, благополуччя, родинне тепло і злагоду, а Україні – довгоочікуваний мир і сталий розвиток!

Дорогі клієнти, партнери, друзі та наші працьовиті колеги з Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»! Дозвольте від душі подякувати кожному з вас особисто за плідну працю. Хай у новому 2021 році у всіх нас будуть успішні проекти, змога і наснага їх реалізувати, а у ваших оселях нехай буде тепло, світло й затишно!

 

Зі щирою повагою та побажаннями миру, добра і затишку,
Сергій Комнатний,
Голова правління Держмолодьжитла






Шановні колеги!

Вітаю з Новим роком і Різдвом Христовим!

Бажаю, щоб 2021 рік подарував безліч приводів для радості і щастя!

Нехай реалізуються заплановані проекти та в усіх справах вас супроводжує успіх!

А прийдешній рік виконає ваші бажання, справдить усі мрії та сподівання! Міцного здоров’я, радості кожного дня, добробуту та затишку у родині!

З найкращими побажаннями,
Виконавчий директор Конфедерації будівельників України
Олександр Червак

 




Шановні будівельники та усі, хто дотичний до сфери нерухомості та будівництва!

Вітаємо з усіма чудовими різдвяними та новорічними святами! 
Бажаємо вам та вашим родинам – енергії, добробуту та щастя! 
Ми з впевненістю дивимося у майбутнє і точно знаємо – профі кризи не бояться!

До зустрічі у 2021!



Шановні друзі, колеги та партнери!

Світ у 2020 році зіткнувся з новим викликом – пандемією раніше невідомого коронавірусу, який вніс значні корективи у звичне життя усіх країн. Українська будівельна галузь та виробники будівельних матеріалів не стали виключенням.

У цей знаковий період, коли всі ми підводимо підсумки і оцінюємо досягнення за рік, з надією дивимося в 2021, хочемо побажати Вам оптимістичного настрою, приємного і повноцінного відпочинку в колі близьких, величезного заряду енергії для нових спільних перемог.

Нехай всі проблеми і труднощі залишаться за порогом минулого року.

Хочеться вірити, що всі наші плани стануть реальністю, що в цей непростий час ми будемо надійною підтримкою один для одного! Успіхів нам у спільній діяльності, яскравих злетів і неймовірних досягнень!

Бережімо себе та близьких! З наступаючими святами, щасливого та здорового Нового Року!

Голова Асоціації «Укрцемент»
Павло Качур






Дорогі колеги!

Від імені правління Національної спілки архітекторів України та від себе особисто щиро вітаю вас з наступаючими чудовими святами Нового 2021 року і Різдва Христового!

Прийміть мої найкращі побажання міцного здоров'я, оптимізму і наснаги на шляху реалізації всіх ваших творчих задумів і професійних здібностей, родинного щастя й добробуту!

Хай наступний рік буде добрим і принесе усім нам здійснення наших сподівань на мир, злагоду і благополуччя!

Президент НСАУ                          
Олександр Чижевський






Пандемія COVID-19 показала, наскільки глобальним і вузьким є наш світ. Глобальним – мається на увазі, як масштабно та швидко поширився вірус. Вузьким – це вимушені обмеження, з якими ми всі зіткнулися: від закриття кордонів до ізоляції у себе в домівках.

Сподіваємось, що 2021 принесе не лише таке очікуване зняття обмежень, а й більше – стане роком розширення горизонтів і нових можливостей! Та найголовніше – це здоров’я, чого Вам бажає вся команда Commercial Property!


Тетяна Антонюк,
головний редактор Commercial Property






Коллектив выставки KyivBuild поздравляет Вас с Новым годом и Рождеством Христовым! 

Новый Год - это рубеж, когда мы подводим итоги прошедшего года и ставим цели на будущий.

2020 год был очень значимым для всей нашей команды. Несмотря на сложное время, мы смогли провести знаковое международное мероприятие в строительной сфере, которое ежегодно 

объединяет ключевых украинских и мировых производителей строительных материалов и оборудования. 

На выставке KyivBuild 2020 было представлено более 300 строительных брендов из 16 стран. Выставку посетили более 6 тысяч профессионалов отрасли.

Сегодня мы уже активно готовимся к выставке 2021, которая будет проходить 18-20 мая в Международном Выставочном Центре.

Хочу поздравить всех коллег и деловых партнеров с наступающими праздниками! Желаю Вам здровья, невероятной удачи, блестящих перспектив, полезных идей и большого счастья. 


Cветлых и cчастливых праздников!
















Шановні колеги, партнери, друзі!

Від щирого серця вітаю Вас з наступаючим Новим роком!

Нехай старий рік згадується з посмішкою, а новий принесе безліч приємних моментів! Нехай труднощі зустрічаються рідко, а життя йде вдало і легко! Нехай Новий 2021 рік буде щедрим на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення!

Дякуємо всім, хто творив цей рік з нами!

Обіцяємо і надалі виправдовувати Вашу довіру!

З новим роком!


Генеральний директор
ТОВ «Валькірія»                                                             
Бурлаченко Олександр


Бетонные изделия по объективным причинам приобретают все большую популярность для благоустройства, а сферы применения очень обширные и разнообразные. Все больше заказчиков отдают предпочтение тротуарной плитке как практичному и эстетичному покрытию по сравнению с асфальтом и другими видами материалов для благоустройства.

Миссия нашей компании «Новое для лучшего!» означает, что мы постоянно двигаемся по пути расширения ассортимента продукции с еще улучшенными качественными характеристиками. Поэтому в 2021 году будет запущен целый ряд новинок, который дополнит наш ассортимент во всех сферах благоустройства и сделает наше предложение интересным для широкого круга заказчиков. Цель нашей компании – поднять культуру и уровень благоустройства в Украине на высочайший уровень.

Уважаемые партнеры и коллеги. Поздравляю Вас с наступающим Новым 2021 годом! Желаю Вам процветания и благополучия, новых успешных совместных проектов и неисчерпаемого источника вдохновения! Пусть наступающий год будет насыщен новыми планами, творческими идеями, хорошими новостями и финансовыми успехами! Счастья и здоровья Вам и Вашим близким! С Новым годом!


Комерційний директор ТОВ “Золотой Мандарин Квадра”
Мацковський В.Г.











 
 
 
Также были приглашены к новогоднему поздравлению:
Виталий Кличко, мер Киева, Алексей Чернышов, министр развития общин и территорий Украины, Александр Кубраков, глава Укравтодора


Все материалы опубликованы без правок редакцией и принадлежат их авторам. Редакция не несет ответственности за опубликованные материалы
 
 
 
Интересные новости:
21.12.2020
3854
В Києві визначено 55 компаній-переможців VІII Всеукраїнської будівельної Премії IBUILD...
16.12.2020
1463
«Зелене» будівництво – це важлива частина зеленої економіки, перехід до якої повин...
09.12.2020
2992
З 10 по 12 листопада на території Міжнародного виставкового центра (Київ, Броварський пр. 15, ст. ме...
19.04.2024
5882
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з Recovery Construction Forum Ukraine, який відбувся ...
17.04.2024
3635
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...
15.04.2024
5494
11 квітня 2024 року відбувся RECOVERY CONSTRUCTION FORUM UKRAINE, який об’єднав представників ...