РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.515 EUR: 42.364
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.515
EUR 40.000 41.000 42.364
USD 39.500 39.830 39.515
EUR 42.070 42.700 42.364
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Монтаж систем автономного опалення

Особливості і переваги систем автономного опалення
1109 06.09.2022 в 18:15


Відсутність централізованого опалення змушує провести монтаж автономної системи. Це актуально для приватних будинків та великої кількості новобудов. Плюс такої системи у повній автономності із гарантією регулювання витрат. Крім того, можна самостійно визначити необхідний температурний режим залежно від погодних умов.

Залишається лише визначитися з варіантом виконання, адже є водяне опалення, електричне, повітряне, парове, альтернативне і комбіноване. Найчастіше монтаж систем опалення супроводжується детальним проектуванням, після чого вибирають водяне опалення. Це найпростіший і найуніверсальніший варіант підтримки єдиного температурного режиму в будинку.


Особливості водяного опалення

Найкращий варіант виконання, а всередині у системі використовується вода, але рідше антифриз. Рідина нагрівається в джерелі тепла, після чого за допомогою насоса розноситься радіаторами опалення або живить систему теплої підлоги. Температуру можна регулювати вручну або за допомогою термоголовок, виставляючи її як у кожній кімнаті окремо, так і загалом на котлі, задаючи загальний діапазон.

Цей варіант виконання має кілька переваг:

  • застосування найбільш простого та поширеного теплоносія;
  • сумісність із великою кількістю котлів;
  • допустимість застосування кількох джерел тепла;
  • доступні витратні матеріали та комплектуючі;
  • простота монтажу та обслуговування.

Найчастіше використовується двотрубне водяне опалення, коли є подача та зворотний рух теплоносія. Завдяки цьому є можливість вирівнювати роботу радіаторів та забезпечити рівномірне прогрівання приміщень. Правильні розрахунки та висока якість виконання стане гарантом нормальної роботи автономної системи опалення.


Електричне опалення

Менш поширений варіант для житлових будинків через високу вартість електрики. Такий варіант часто використовується на дачах, котеджах чи офісах. В основі системи застосовуються конвектори, електричні котли, а також системи електричної теплої підлоги, яка працює як допоміжне джерело тепла.

Представники компанії «Тепло Вам» готові запропонувати декілька рішень під будь-які завдання та запити клієнтів. Фахівці заздалегідь проаналізують об'єкт та підготують ефективне рішення, ґрунтуючись на запитах клієнтів. Купуються високоякісні інструменти та матеріали, проводиться монтаж та встановлення, а також надалі пусконалагоджувальні роботи. На багато видів робіт та обладнання надається гарантія.

Джерело: «Тепло Вам»
Інформацію опубліковано на правах реклами 
Похожие статьи:
21.02.2022
2716
Счетчики тепла повсеместно используются для учёта в системах отопления на индустриальных объектах и ...
18.03.2024
316
Узнайте больше о разновидностях и достоинствах радиаторов бытового класса...
03.11.2023
1239
Отапливать помещение теоретически можно абсолютно любой породой дров. Никто вам не может запретить о...
0001