РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.427 EUR: 42.755
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.427
EUR 40.000 41.000 42.755
USD 39.450 39.950 39.427
EUR 42.800 43.281 42.755
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Хвилястий полікарбонат Suntuf BH: технічні характеристики та переваги

Полікарбонат в цілому є однією з категорій пластикових виробів, що застосовуються в багатьох сферах побуту, ремонту, будівництва і навіть промисловості. Він дозволяє облаштувати покрівлю, перекриття, перегородки, а також виконати огородження різних елементів та конструкцій. Його різна пропускна спроможність світла робить матеріал універсальним.
836 10.05.2024 в 08:46



Але особливої ​​популярності набуває новинка – хвилястий полікарбонат Suntuf BH, який нагадує по виконанню відомий усім шифер. Він пропускає до 85%, не піддається зносу і має низку додаткових плюсів. Хвилястий має товщину 2,8 мм. Матеріал має такі ж функції і переваги, що і монолітний вид полікарбонату.


Переваги полікарбонату Suntuf BH

Його текстура нагадує бджолині стільники, відповідно відбувається рівномірний розподіл світлових потоків. Серед додаткових плюсів можна виділити кілька моментів:

  • стійкість до механічного впливу та граду зокрема;
  • довговічність та міцність;
  • поглинання шуму при дощі;
  • гарний зовнішній вигляд;
  • захист від ультрафіолетових променів;
  • світло поступово розсіюється;
  • ідеальна гармонія тіні та денного світла;
  • відповідність нормам вогневого захисту.

Всі переваги та переваги хвилястого полікарбонату виявляються лише за умови правильного монтажу та дотримання правил експлуатації.

Сфера застосування

Хвилястий полікарбонат переважно використовують для створення покрівлі на терасах, балконах, будь-яких виступах біля будинку, як козирка, а також для облаштування навісу під автомобіль, катер, мотоцикл та інші види транспорту. У комерції полікарбонат такого виду може використовуватися для облаштування торгових павільйонів, терас біля кафе, барів та ресторанів, а також застосовуватися для будівництва теплиць.


Догляд за полікарбонатом та експлуатація

Перед встановленням матеріал потрібно зберігати в упаковках, а переносити лише горизонтально. Для зберігання краще вибрати сухе місце без впливу дощу та прямих сонячних променів. Згодом поверхню можна протирати м'якою мокрою ганчіркою з мильним розчином, при цьому засоби з аміаком, хлором, кислотою та розчинниками потрібно виключити.

Де придбати хвилястий полікарбонат?

Компанія «Айронтрейд» пропонує відповідний матеріал завтовшки 2,8 мм з доставкою по Україні. Є гарантія від виробника 10 років, яка показує, наскільки матеріал якісний і багатофункціональний. Важливо скористатися послугами професіоналів для монтажу, за винятком будь-яких проблемних моментів.

https://youtu.be/VVpJA7znI6A?si=CQqS3xznrP11n3au


Джерело: «Айронтрейд»

Інформацію опубліковано на правах реклами 

              

Похожие статьи:
23.04.2024
1727
Ruukki пропонує інтегрований підхід до оснащення дахів: покрівля відомого бренду з власною оригіналь...
0001