РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.515 EUR: 42.364
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.515
EUR 40.000 41.000 42.364
USD 39.500 39.830 39.515
EUR 42.070 42.700 42.364
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Енергоефективне опалення Тепломакс

Обігрів великих приміщень - це справжня проблема! Як швидко і ефективно обігріти велику площу? Який метод обігріву вибрати? Що робити, щоб уникнути надмірних тепловтрат і як уникнути великих витрат? Відповідаємо разом!
1771 31.12.2022 в 12:53


Опалення великих площ - що потрібно знати?

Залежно від обраної поверхні зазвичай немає необхідності нагрівати її повністю. Проте, великі площі - це велика проблема і знайти ідеальне рішення не так-то просто. Існуючі на ринку рішення не завжди ефективні, що може привести до високих витрат. Що ми рекомендуємо?



Електричні обігрівачі - Тепломакс

Опалювальні прилади Тепломакс відрізняються високим ККД. Незважаючи на те, що прийнято вважати, що електричне опалення є одним з найдорожчих, все більше і більше з нас цінують його переваги.

Чому вибирають електричне опалення Тепломакс?

Існує безліч способів використання електроенергії. Одним з найбільш економічних і енергозберігаючих рішень є електричне опалення конвекторними приладами.

  • Через те, що воно не вимагає великих капіталовкладень і через небажання використовувати тверде паливо, таке як дрова або вугілля, так як це досить незручний спосіб і трудомісткий.
  • Прилади можуть використовуватися як основне джерело тепла або як додатковий обігрів.
  • Вони ідеально підходять для орендованих приміщень, так як не вимагають ніяких ремонтних і монтажних робіт.
  • Люди часто вибирають такий спосіб опалення, тому що хочуть, щоб обігрів був не тільки безпечним і комфортним, але і екологічно чистим.
  • Тепломакс прилади безпечні - вони мають нагрівальний елемент закритого типу, що дозволяє використовувати їх в місцях з легкозаймистими речовинами.
  • Прості у використанні – можуть працювати без нагляду людини цілодобово і мають систему клімат-контролю з таймером і двома датчиками температури, що забезпечує в потрібний час обраний режим тепла.
  • Вони є низькотемпературними, що означає tº їх поверхні коливається від 40-70ºС.
  • Вони підтримують належний мікроклімат в приміщенні завдяки природній конвекції, тобто тепло розподіляється уздовж всієї їх поверхні. Таким чином, вони забезпечують рівномірний розподіл температури в приміщенні.
  • Електричні обігрівачі добре працюють в приміщеннях з великою площею: СТО, гараж, цех, ангар, виробничі приміщення, склад, спорзал.
  • Скрізь, де немає газової мережі, а опалювати мазутом або твердопаливним котлом немає можливості через відсутність належних сховищ або незручностей щоденного обслуговування системи опалення.

Правильно підібрана і встановлена система електрообігріву Тепломакс забезпечить вам максимальну безпеку при мінімальних експлуатаційних витратах. Установку може проводити кожен, так як для цього потрібно тільки вибрати місце і підключити прилад до розетки.

Телефонуйте прямо зараз за номером (099) 911-0-911, щоб дізнатися яка потужність і розмір обігрівача потрібен саме вам. Для придбання відвідайте сайт teplomax.com.ua. Купуйте розумне опалення Тепломакс і економте разом з нами до 30% енергії.


Джерело: Тепломакс
Інформацію опубліковано на правах реклами
Похожие статьи:
19.10.2022
2046
Какие бывают газовые тепловые пушки, как они работают и на какие параметры необходимо обратить внима...
18.03.2024
316
Узнайте больше о разновидностях и достоинствах радиаторов бытового класса...
03.11.2023
1239
Отапливать помещение теоретически можно абсолютно любой породой дров. Никто вам не может запретить о...
0001