РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Дизайн інтер'єру під ключ від студії дизайн NsdGroup

Домашня обстановка з часом не викликатиме яскравих емоцій та гарного настрою, тому доведеться щось змінити. У цьому випадку необхідно заздалегідь підготувати проект дизайну інтер'єру і детально прорахувати всі елементи. За підсумками майстри зможуть виконати ремонт та повністю реалізувати проект з готових креслень та тривимірної візуалізації.
548 31.01.2024 в 01:32



Розробкою дизайну та навіть підготовкою кошторису можуть зайнятися спеціалісти компанії NsdGroup. Тут працює досвідчений персонал із великим багажем знань. У гармонії з сучасними інструментами та технологіями забезпечить належний результат відповідно до запитів та обраних стильових напрямків. Проєкт доповнюватиметься детальними кресленнями, планами та тривимірною візуалізацією.


Стилеві напрямки

Процедура створення дизайну інтер'єру є складним процесом та дуже добре, коли клієнти знають, чого хочуть. В іншому випадку необхідно створювати різні варіанти, комбінувати стилі та у результаті узгоджувати кожен етап. Бажаючі можуть довіритися дизайнерам та отримати готовий результат завдяки ранньому вибору конкретного стилю. На вибір запропоновані такі варіанти стилів:

  • сучасний;
  • мінімалістичний;
  • хай-тек;
  • класичний;
  • рустик;
  • скандинавський;
  • модерн та багато інших.

Достатньо актуальним є скандинавський стиль, за допомогою якого гармонізуються елементи стилю хай-тек, мінімалізму та сучасності. Перш ніж зробити вибір на користь конкретного напряму оцінюється об'єкт, враховуються його форми, структура та можливість досягти підсумкових завдань.


Дизайн інтер'єру під ключ

В рамках цієї послуги проводяться такі дії:

  • зняття вимірів об'єкта;
  • тривимірна візуалізація;
  • складання технічного проекту;
  • авторський та технічний нагляд;
  • допомога у підборі декору та аксесуарів.

Плюс проєкту дизайну інтер'єру в тому, що приходить розуміння, як саме об'єкт виглядатиме у результаті. Також це дозволить заощадити час на різних етапах будівництва та ремонту, коли не потрібно вибирати фарбу, вид покриття, сантехніку та багато іншого.


Чому вибирають компанію NsdGroup?

Клієнти суттєво економлять час, тому що вони отримують готові ідеї від дизайнерів та проєктувальників лише доповнюючи їх або змінюючи. Є можливість заздалегідь підготувати кошторис та визначити бюджет на ремонт. За потреби створюється кілька проектів і кожен із них розглядається окремо. Дотримуються терміни у чітких обмежених рамках за рахунок колективу у кілька десятків дизайнерів, коли є можливість зробити все чітко, точно та швидко.


Джерело: NsdGroup
Інформацію опубліковано на правах реклами 

Похожие статьи:
01.11.2023
1005
Диваны являются неотъемлемой частью мебели в большинстве домов. Они предоставляют комфортное место д...
05.03.2024
1011
Люк невидимка під плитку є чудовим варіантом для приховування різних вузлів. Дізнайтесь більше ...
0001