РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.515 EUR: 42.364
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.515
EUR 40.000 41.000 42.364
USD 39.500 39.830 39.515
EUR 42.070 42.700 42.364
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Опалення Тепломакс - кращий вибір для великих приміщень

Система Тепломакс працює за принципом максимального використання електроенергії і перетворення її в теплову енергію. Вона набагато ефективніше традиційних електричних обігрівачів.
1692 31.12.2022 в 12:54



Сучасність і технології

Тепломакс - це електричний обігрівач з природною конвекцією, тобто процес теплопередачі, пов'язаний з різницею температур. Це простий, але надзвичайно ефективний механізм, що дозволяє швидко обігріти будь-які приміщення, навіть з великою площею, як виробничі зали, спортзал, гараж, СТО, цех, склад, ангар та інші. Електричні конвектори відрізняються високим ККД і низьким енергоспоживанням. Вони зручні, економічні і забезпечують ефективний обігрів.

1. Електричні обігрівачі Тепломакс легко програмуються. Завдяки системі клімат-контроль і таймеру кожен електричний прилад відрізняється дуже високою ефективністю. Це дозволяє регулювати температуру для кожного дня тижня по годинах.

2. Це нове покоління електричних пристроїв зі зменшеним споживанням електроенергії і більш високою тепловою ефективністю, ніж водяні, масляні конвектори або накопичувальні обігрівачі. Прилади розподіляють тепло по всій своїй довжині, утворюючи теплову завісу і усуваючи тепловтрати.

3. Ще однією перевагою є відсутність додаткових експлуатаційних витрат, наприклад, вартість оглядів установки (огляд газової установки повинен проходити щороку, а огляд електроустановки кожні 5 років), утилізація залишків від спалювання твердого палива, і ніякого внеску власної праці (часто не враховується в розрахунках).

4. Установка системи також безкоштовна - радіатори кріпляться безпосередньо до стіни за допомогою кронштейнів і дюбелів, які поставляються разом з радіатором або просто ставляться на підлогу на ніжках.

5. Якщо до цього додати той факт, що електронагрівач з низьким енергоспоживанням підтримує екологію і сприяє значній економії витрат на опалення, то виходить, що Тепломакс – дуже хороший вибір для кожного приміщення і для людей, що цінують хороше співвідношення ціни і якості.


Безпека - пріоритет

Система безпеки, яка використовується в електронагрівачах Тепломакс, гарантує безпечне використання.

Ви можете залишати систему включеною навіть під час тривалої відсутності людей, тому що вона не представляє небезпеки вибуху, пожежі, отруєння чадним газом і т. д. Вам не потрібно турбуватися про те, що виникне ризик затоплення квартири через протікання, як в батареях центрального опалення.

Все це можливо завдяки тому, що прилади відносяться до першого класу безпеки, тобто працюють без нагляду людини.


Електричні обігрівачі Тепломакс з низьким споживанням енергії

Переваги та особливості:

  • енергозбереження,
  • низькі експлуатаційні витрати,
  • можливість регулювання потужності нагрівача,
  • простота установки і експлуатації,
  • можливість управління програматором,
  • мінімалістичний і елегантний дизайн.


Найвигідніше опалення - Тепломакс

Використання радіаторів Тепломакс в якості основного джерела тепла є надзвичайно ефективною формою економії грошей. Електрична система опалення Тепломакс є однією з найдешевших у використанні.

Установка обігрівачів не вимагає капітальних витрат. Немає необхідності будувати додаткові будівельні елементи, наприклад, котельню або димохід і систему подачі повітря.

Вдосконалене автоматичне управління системою опалення Тепломакс забезпечує значні переваги. А саме, можливість подвійного регулювання – температури повітря і самого приладу, що економно обігріває приміщення до необхідної температури.

Купуйте Обігрівачі Тепломакс № 1 в Україні, і ви точно залишитеся задоволені і в теплі. Переходьте на сайт https://teplomax.com.ua / або телефонуйте за номером
(099) 911-0-911.

Джерело: Тепломакс
Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
31.12.2022
1772
Обігрів великих приміщень - це справжня проблема! Як швидко і ефективно обігріти велику площу? Який ...
18.03.2024
316
Узнайте больше о разновидностях и достоинствах радиаторов бытового класса...
03.11.2023
1239
Отапливать помещение теоретически можно абсолютно любой породой дров. Никто вам не может запретить о...
0001