РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.515 EUR: 42.364
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.515
EUR 40.000 41.000 42.364
USD 39.500 39.830 39.515
EUR 42.070 42.700 42.364
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Опалення великих площ

Приміщення з великою кубатурою, безсумнівно, мають свої вимоги і потреби. Не інакше йде справа і з опалювальною установкою, завданням якої є обігрів складу, майстерні, виробничого приміщення, гаража, СТО, спортивного залу і т. д.
1930 31.12.2022 в 12:53


Обігрівачі повинні не тільки покривати втрати тепла в даному приміщенні з великою площею, але і бути адаптовані до його індивідуальних потреб. Тому при проектуванні таких систем опалення ми повинні взяти до уваги кілька речей, продумати їх, а потім спроектувати установку, яка буде відповідати очікуванням.



Опалення великих приміщень - вимоги

Для початку розглянемо, які зовнішні фактори ми повинні враховувати, приступаючи до вибору приладу для опалення.

1. Перш за все, давайте подивимося на втрати тепла. Вони створюються у великих приміщеннях частим відкриванням дверей і воріт, підвищеним рухом людей і транспорту. Тому тут не можна нехтувати надходженням холодного повітря зовні в приміщення.

2. Далі подумаємо, які завдання повинні виконувати обігрівачі в такому приміщенні, як, наприклад, виробництво. Звичайно, вони повинні бути ефективними та економічними.

3. Обігрівачі повинні мінімізувати втрати тепла і повинні бути адаптовані до індивідуальних потреб приміщення, тобто повинні працювати таким чином, щоб забезпечувати відповідну температуру.

4. Ще один момент, який ми повинні враховувати, це, звичайно ж, автоматизація та інерційність такої установки. Система повинна швидко адаптуватися до змін температури повітря в приміщенні, що, звичайно ж, дуже поширене явище в холах або майстернях.


Електричні обігрівачі Тепломакс обігріють приміщення будь-якої площі

Прилади Тепломакс можна використовувати як в якості основного, так і в якості допоміжного джерела тепла. Важливо - електронагрівач працює тільки тоді, коли за заданими параметрами він повинен включатися. Це робить термостат нагрівача, який після установки певних значень температури буде стежити, чи досягла температура в даному приміщенні певного значення, а потім відключиться при виконанні умови. Таким чином, споживання електроенергії значно нижче, ніж при безперервній роботі. Однак для цього необхідно правильно утеплити будівлю. В іншому випадку він буде часто включатися, і тому електричний радіатор не буде привабливим рішенням.



Енергоефективність приладів опалення Тепломакс

Тепломакс - це пристрої, що працюють за принципом природної конвекції. Великою перевагою конвекторних обігрівачів є той факт, що тепловтрати приладу незначні, що робить його ККД дійсно високим. У поєднанні з тим, що електронагрівач автоматично регулює свою роботу, це дуже ефективне джерело тепла, яке буде ефективно підтримувати або замінювати центральне опалення.

Їх великою перевагою є те, що вони мають вбудований програматор клімат-контроль і таймер, що дозволяє задавати бажану температуру повітря і поверхні приладу по днях тижня і годинах.

Обігрівачі Тепломакс легко справляються з тепловтратами завдяки тому, що при їх роботі тепло розподіляється по всій довжині і утворюється теплова завіса, яка і усуває тепловтрати.

Купуйте електричні обігрівачі Тепломакс на сайті https://teplomax.com.ua  / і економте на обігріві великих площ до 30% електроенергії.

Джерело: Тепломакс
Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
31.12.2022
1693
Система Тепломакс працює за принципом максимального використання електроенергії і перетворення її в ...
18.03.2024
316
Узнайте больше о разновидностях и достоинствах радиаторов бытового класса...
03.11.2023
1239
Отапливать помещение теоретически можно абсолютно любой породой дров. Никто вам не может запретить о...
0001